iki klavyeden hangisi daha f/p ?

ASUS TUF GAMING RA05 K3 mi XPG Summoner Cherry MX Red mu daha iyi ?​

ikisi arasından xpg aynı fiyatta olsalar belki düşünülebilir. ben rk61 öneririm

ikisi arasından xpg aynı fiyatta olsalar belki düşünülebilir. ben rk61 öneririm
anlamadım xpg yimi öneriyorsun ve nedenini söylersen çok mutlu olurum şimdiden teşekürler bu arada rk61 neden önerdin ?

ASUS TUF GAMING RA05 K3 mi XPG Summoner Cherry MX Red mu daha iyi ?​

Xpg al geç 1 aydır kullanıyorum, yazılımı hariç çok iyi. Yazılımını kullanmazsın çöp gibi

anlamadım xpg yimi öneriyorsun ve nedenini söylersen çok mutlu olurum şimdiden teşekürler bu arada rk61 neden önerdin ?
başkaları gibi cherry mx demicem tek sebep fiyat farkı. ikisininde malzemeleri güzel alüminyum kasa vs. asus özellik ve yazılım olarak daha geniş. bilek desteği daha sağlam xpg'nin bilek desteği biraz dandik ama daha rahat bir kullanımı var.
asusun en büyük artısı hotswap olması.
rk61 önerme sebebim gecikmesiz kablosuz performansı, tüm tuşlar hotswap ve keycapsleri daha kaliteli

başkaları gibi cherry mx demicem tek sebep fiyat farkı. ikisininde malzemeleri güzel alüminyum kasa vs. asus özellik ve yazılım olarak daha geniş. bilek desteği daha sağlam xpg'nin bilek desteği biraz dandik ama daha rahat bir kullanımı var.
asusun en büyük artısı hotswap olması.
rk61 önerme sebebim gecikmesiz kablosuz performansı, tüm tuşlar hotswap ve keycapsleri daha kaliteli
Peki sırf numpadli olduğu için Asus tercih edilebilir mi rk61 yerine?Yoksa rk100 veya rk98 falan mı alınmalı?

TUF olsa olabilirdi de ROG'u pek sevmiyorum Xpg bir tık daha güzel

asus tuf gaming klavye nasıl iyi mi asus ekosistem niyetim var

Peki sırf numpadli olduğu için Asus tercih edilebilir mi rk61 yerine?Yoksa rk100 veya rk98 falan mı alınmalı?
numpad olması herkese göre + değil ben küçük klavye seviyorum mesela numpadi gta 5'te uçak sürmek dışında hiç kullanmadım. eğer numpade alıştıysan asusta rk'da tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus tuf gaming klavye nasıl iyi mi asus ekosistem niyetim var
baya iyi bu arada ağır bir klavye hotswap ve yazılımıda cabası
TUF olsa olabilirdi de ROG'u pek sevmiyorum Xpg bir tık daha güzel
rogu bende sevmiyorum linear gibi ve hotswap olmayan switchlerden dolayı ama arkadaşın attığı tuf zaten

numpad olması herkese göre + değil ben küçük klavye seviyorum mesela numpadi gta 5'te uçak sürmek dışında hiç kullanmadım. eğer numpade alıştıysan asusta rk'da tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baya iyi bu arada ağır bir klavye hotswap ve yazılımıda cabası

rogu bende sevmiyorum linear ve hotswap olmayan switchlerden dolayı ama arkadaşın attığı tuf zaten
Ben daha önce baktığım bir klavye ile karıştırmışım sanırım ama yine de xpg önerebilirim linkteki yerine

Ben daha önce baktığım bir klavye ile karıştırmışım sanırım ama yine de xpg önerebilirim linkteki yerine
klavyelerde hotswap önemli asus bir tık daha iyi aradaki fiyat farkı olmasa asus derdim şuan bende xpg alınmasından yanayım

Geri