Neler Yeni

İki klavyeden hangisi?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
optik switch artık eskide kalmadı mı merakımdan soruyorum akkonun switcleri daha iyi en azından*
optik switch eskide kalmadı hatta yeni bir teknoloji performans olarak akkonun büyük ihtimalle bütün switchlerinden daha iyidir fakat hissiyat custom yapma olayları daha ilgi çekici geliyorsa akko tabi ki de

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
optik switch eskide kalmadı hatta yeni bir teknoloji performans olarak akkonun büyük ihtimalle bütün switchlerinden daha iyidir fakat hissiyat custom yapma olayları daha ilgi çekici geliyorsa akko tabi ki de
custom fazla ilgimi çekmıyor fakat switch sesleri cazip geliyor ama diğeri de kablosuz bilmiyorum türkiyede ki markalı klavyeler bana pahalı geliyor

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
custom fazla ilgimi çekmıyor fakat switch sesleri cazip geliyor ama diğeri de kablosuz bilmiyorum türkiyede ki markalı klavyeler bana pahalı geliyor
zaten öyle ama klavyede kablosuz isteğini çözemedim asla masada sabit duran bir şey tabi görünüm rahatlık olarak katkısı vardır tabi ama yine de bir corsair değil attığın akko performans ve kalite olarak işte görünüm switch değiştirme led ekran diğer etkenler oluyor performans tepkime süresi olarak corsair alır hissiyat ses olarak akko kalite olarak corsair

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten öyle ama klavyede kablosuz isteğini çözemedim asla masada sabit duran bir şey tabi görünüm rahatlık olarak katkısı vardır tabi ama yine de bir corsair değil attığın akko performans ve kalite olarak işte görünüm switch değiştirme led ekran diğer etkenler oluyor performans tepkime süresi olarak corsair alır hissiyat ses olarak akko kalite olarak corsair
akkonun switcler daha iyiyken optik switchlerin tepkimesi nasıl daha iyi olabiliyor

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
akkonun switcler daha iyiyken optik switchlerin tepkimesi nasıl daha iyi olabiliyor
daha iyiden kastım hissiyat ve ses olarak ve switch değiştirebilme şansı olarak
1697958946889.png

1697958975130.png

1697959012745.png

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
daha iyiden kastım hissiyat ve ses olarak ve switch değiştirebilme şansı olarak
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
klavyenin tepkime süresinin pek hertz ile alakası yok activation point dediğimiz çalıştırma mesafesi ne kadar düşükse klavye o kadar hızlı tepki verir corsairin daha düşük olduğu gözüküyor burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki diğer klavyenin switchlerı bılıyor msn
ss attım amazonda yazan switchleri

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
klavyenin tepkime süresinin pek hertz ile alakası yok activation point dediğimiz çalıştırma mesafesi ne kadar düşükse klavye o kadar hızlı tepki verir corsairin daha düşük olduğu gözüküyor burda

ss attım amazonda yazan switchleri
pardon arkada başka işle de uğraşıyorum dalgınlığım

akko brda en kötüsü kalmış aslında

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018

akko brda en kötüsü kalmış aslında
akko en kötüsü kalmış derken anlamadım

bu arada corsair alırsan çok uçucan hızlı olucak demiyorum her şey fark edebilceğin bir hız farkı değil ama daha hızlı akkodan

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir

bu arada corsair alırsan çok uçucan hızlı olucak demiyorum her şey fark edebilceğin bir hız farkı değil ama daha hızlı akkodan
yok hocam zaten 3 4ms olsa bile fark edilemez çok zor üst düzey fps oyunlarında anca zar zor fark edilir fakat iki klavyeden hangisini almalıyım kararsız kaldım 2.5k verip ses tatmin edici gelmezse istemsizce klavyeden soğurum,akko güzel fakat alman olan düzeni de biraz zıt kaçıyor nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum diğer klavyeninde incelemesi yok bu forumdan bir arkadaş önerdi kendisi kullanıyormuş sanırım

yok hocam zaten 3 4ms olsa bile fark edilemez çok zor üst düzey fps oyunlarında anca zar zor fark edilir fakat iki klavyeden hangisini almalıyım kararsız kaldım 2.5k verip ses tatmin edici gelmezse istemsizce klavyeden soğurum,akko güzel fakat alman olan düzeni de biraz zıt kaçıyor nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum diğer klavyeninde incelemesi yok bu forumdan bir arkadaş önerdi kendisi kullanıyormuş sanırım
abd düzeni*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,873
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom