Neler Yeni

İki klavyeden hangisi?

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
yok hocam zaten 3 4ms olsa bile fark edilemez çok zor üst düzey fps oyunlarında anca zar zor fark edilir fakat iki klavyeden hangisini almalıyım kararsız kaldım 2.5k verip ses tatmin edici gelmezse istemsizce klavyeden soğurum,akko güzel fakat alman olan düzeni de biraz zıt kaçıyor nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum diğer klavyeninde incelemesi yok bu forumdan bir arkadaş önerdi kendisi kullanıyormuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

abd düzeni*
sıkıntı olmaz abd düzeni klavyeyi windowsdan türkçe yapıyorsun alışırsın diğer karakterlere en fazla 1 haftada ben olsam büyük ihtimalle corsair alırdım multimedia özelliklerinden dolayı ve çok daha kaliteli bence akkodan ama bir switch bozuldu mu da klavye yanıyor akko alıp hotswap ile tatmin etmezse sonra değiştirirsiniz switchleri bu arada dikkat etmedim akko hot swap mı corsair in incelemesinden mi bahsediyorsun ?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,149
İsim
Emir
sıkıntı olmaz abd düzeni klavyeyi windowsdan türkçe yapıyorsun alışırsın diğer karakterlere en fazla 1 haftada ben olsam büyük ihtimalle corsair alırdım multimedia özelliklerinden dolayı ve çok daha kaliteli bence akkodan ama bir switch bozuldu mu da klavye yanıyor akko alıp hotswap ile tatmin etmezse sonra değiştirirsiniz switchleri bu arada dikkat etmedim akko hot swap mı corsair in incelemesinden mi bahsediyorsun ?
corsairin sesi pek cazip gelmedi hocam

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
hocam peki alternatif başka var mı önerebilceğiniz 1.5k civarında
vardır illaha ki fakat bilmiyorum sen bulursan at bakayım istersen swarcow un dc sine klavye kısmına sorabilirsin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,149
İsim
Emir
vardır illaha ki fakat bilmiyorum sen bulursan at bakayım istersen swarcow un dc sine klavye kısmına sorabilirsin
valla bende bakıyorum fakat düzgün yok hotswap düşünüyorm çünkü klavye yanmasın canım sıkılırsa da switch alır değiştiririm en kötü yine de teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom