Neler Yeni

İki laptop arasında kaldım

JesseP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim Samet Yeşilyurt
TUF Gaming daha iyi gibi.

Leggera

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Mustooğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Motosiklet, Fotoğraf Çekimleri, Sosyal Medya İçerik Üretimi.
Instagram
https://instagram.com/mehmet.mstgl?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Facebook
mehmet.mustooglu.52
Discord
leggera.
TUF GAMİNG daha kullanışlı, daha fazla uzun yıllar götürür, NumPad mevcut (benim için önemli bir etken) , Fiyatı daha uygun, soğutma sistemi de bir PREDATOR / NİTRO serisi veya ROG serisi kadar iyi değil ancak üzmez fazla ısı hissettirmez öyle düşünüyorum.

Kısacası TUF GAMİNG alıp kafan rahat takıl dostum.

Oguz...

80+ Bronze
Ryzem controller yada AATU kullanarak fazla kayıp olmadan sıcaklık düşürülebilir.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv

Tavsiyem bu moderldir. Eğer illaki asus olsun istiyorsanız tabii ki tuf serisi işlemci olarak önde. Fakat tuf serisindeki batarya süresini dikkatli araştırmanızı tavsiye ederim iyi forumlar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Tavsiyem bu moderldir. Eğer illaki asus olsun istiyorsanız tabii ki tuf serisi işlemci olarak önde. Fakat tuf serisindeki batarya süresini dikkatli araştırmanızı tavsiye ederim iyi forumlar
75W 3050 TI ve batarya kabulse neden olmasın.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
hocam o neredeyse hiçbir kaynakya yazmıyor yabancı bir youberda 75 w olduğu söylenmişti. şu an laptop elimde fakat harici bir progmra indirmeden bakılabiliyorsa bakılabilir. bu arada linnkini attığım ürünün bir detaylı inceleside burada https://www.technopat.net/sosyal/ko...2500h-rtx-3050-ti-benchmark-testleri.1990711/
MSI Afterburner ile Time Spy testinde maksimum olarak kullanması gerekiyor ekran kartını. Ben de 75W olduğunu biliyorum cihazın.

Oguz...

80+ Bronze
Kardeş sonuçta cüzdanına hangisi daha f/p gibi geliyorsa onu alacaksın sonuçta oyun için watt değeri yüksek olan seçilebilir ileriye dönük için ne kadar şarja olarak kullanacak olsanda batarya önemli servis olayınıda araştır uyuyor mu ram ssd arttırma yönünden sorun olmasın onada düşünüp al.

Top Bottom