Ekmek Reis23
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
direkt iade mi etsem hiç riske atmamış olurum yoksa sadece batarya değişimi mi istesemOlabilir. En azından laptop çalışıyormu ona bakarsınız.
direkt iade mi etsem hiç riske atmamış olurum yoksa sadece batarya değişimi mi istesemOlabilir. En azından laptop çalışıyormu ona bakarsınız.
Siz bir bakın eğer laptop açılıyorsa sadece adaptör değişimi istersiniz.direkt iade mi etsem hiç riske atmamış olurum yoksa sadece batarya değişimi mi istesem
işte diyorum ki adaptör bozuksa nasıl açayım pcyi şarjı yok makinanınSiz bir bakın eğer laptop açılıyorsa sadece adaptör değişimi istersiniz.
Adaptörün attığınız fotoğraf kısmında kablosunu çıkarın, başka bir adaptörden aldığınız parçayı takın.işte diyorum ki adaptör bozuksa nasıl açayım pcyi şarjı yok makinanın
Kişi mühendis mimar falan değilse en mantıklısı o muhtemelen üniversite kullanımı için laptoplar da ekran kartı olması pek mantıklı değil aşırı güç tuketiyorlar dahili ekran kartı yoksa ama laptop piyasası rezalet artmış ya 4070s kasa toplayabilecegin paraya 4060 laptop heoynatamayacağı oyun gayette var rdr2 mesela boş arazide 70 şehirde 50 fps alıyorsun kasmaktan ölüyor bilgisayar hele bide derecesini falan söylemiyorum asus dual 65 dereceye çıkıyor gerisini sen düşün laptopta taşımak zorunda olan için en iyi opsiyon 10 bine 256 gb ssd 8 gb ram 15 inç laptop alıp kalan parayla sistem toplamak