Neler Yeni

İki laptop arasında kaldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rojhat
Bütçe 30-35k
Yada

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
İkisi arasında üstteki cihaz kesinlikle

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
knk burdan tüm laptop alacaklara sesleniyorum tm özellik acerda daha iyi olabilir ama kalite uzun ömürlülük bambaşka bişey bu vs de acer ı görmem bile asus daki özen cihazlarına yapılan ilgi bir bilgisayar tekisyeni olarak söylüyorum çok rahat belli oluyor cihazı söktüğünde adamlar cidden uğraşmış diyorsun gözün kapalı rog al geç kafan rahat olsun

Furkanozr

80+ Silver
Normalde asus rog ile Acerin karşılaştırılması asusa hakarettir ancak konu 3070ti ve 3060 olunca 3070ti li Acer daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rojhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk burdan tüm laptop alacaklara sesleniyorum tm özellik acerda daha iyi olabilir ama kalite uzun ömürlülük bambaşka bişey bu vs de acer ı görmem bile asus daki özen cihazlarına yapılan ilgi bir bilgisayar tekisyeni olarak söylüyorum çok rahat belli oluyor cihazı söktüğünde adamlar cidden uğraşmış diyorsun gözün kapalı rog al geç kafan rahat olsun
Dostumbende rog taraftarıyım ama ryzen işlemci kafamı bulandırıyor

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Acerin işlemci ve gpusu daha iyi rpgunda kasa kalitesi iyi. Normalde rog koyaslanmaz ama burda acer daha mantıklı

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
Acerin işlemci ve gpusu daha iyi rpgunda kasa kalitesi iyi. Normalde rog koyaslanmaz ama burda acer daha mantıklı
knki sen bilirsin alacak olan sensin ben kendi tecrümebe dayanarak diyorum pandemiden bu yana laptop firamsında çalışıyorum varsın özellik bı tık düşük olsun ama kaliteli elit ürün olması tarafındayım karar senin

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
knki sen bilirsin alacak olan sensin ben kendi tecrümebe dayanarak diyorum pandemiden bu yana laptop firamsında çalışıyorum varsın özellik bı tık düşük olsun ama kaliteli elit ürün olması tarafındayım karar senin
Yanlış mesajı alıntıladın dostum

dalpirin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Dal
Bütçe 30-35k
Yada

işlemci bazında acer nitroda intel core i7-12700H zaten daha performanslı ayrıca 3070 ti var diğer cihazı düşünme bile

Top Bottom