Neler Yeni

İki Monitör Arasında Kaldım

søren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan Ersal

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ASUS TUF VG24VQE al,hp 4 ms

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
kişisel tercihim eğer online oyun oynamıyorsan 144hz alma. Hele benim gibi bilgisayardan film izliyorsan hayattaki en büyük hatayı yaparsın.Bu monitörü alıyorsan sistemin de sanırım 60fps oyun rahat açacak kalitededir. 60 üstü oyun oynadığın zaman eğer 30fps ara sahneler olan oyuna denk gelirsen gözü öyle bi ağrıtıyor ki. Hele filmler 24 fps olduğu için hareketli geçişlerde aksiyonlarda arka bir titriyor sorma gitsin.Aylardır çözmeye çalışıyorum tek yapabildiğim filmi indirip 60fps yapmak o zaman titremesi geçiyor. Konuyu gördüm yazayım dedim tercih senin tabii ki

søren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan Ersal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kişisel tercihim eğer online oyun oynamıyorsan 144hz alma. Hele benim gibi bilgisayardan film izliyorsan hayattaki en büyük hatayı yaparsın.Bu monitörü alıyorsan sistemin de sanırım 60fps oyun rahat açacak kalitededir. 60 üstü oyun oynadığın zaman eğer 30fps ara sahneler olan oyuna denk gelirsen gözü öyle bi ağrıtıyor ki. Hele filmler 24 fps olduğu için hareketli geçişlerde aksiyonlarda arka bir titriyor sorma gitsin.Aylardır çözmeye çalışıyorum tek yapabildiğim filmi indirip 60fps yapmak o zaman titremesi geçiyor. Konuyu gördüm yazayım dedim tercih senin tabii ki
Online oyun oynuyorum ve oyunlarda 144 FPS üstü görüyorum. Film falan çok izlemiyorum zaten ya benim önceliğim oyun performansı. Şuan elimde 60 Hz'lik bi monitör var zaten. Teşekkür ediyorum cevabın için.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Online oyun oynuyorum ve oyunlarda 144 FPS üstü görüyorum. Film falan çok izlemiyorum zaten ya benim önceliğim oyun performansı. Şuan elimde 60 Hz'lik bi monitör var zaten. Teşekkür ediyorum cevabın için.
o zaman 144 sana göre hocam bende vg249q var şuan indirimde 1800 tl gibi bir fiyata denk geliyor. düşük hareket bulanıklığı eco modu vs fps sayacı bi de cs go tarzı oyunlarda cross açma özelliği var Parlaklığı mükemmel güneşin altında oynasan yine de ekran net oluyor tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,140
Üyeler
169,534
Son üye
yetkinn
Top Bottom