Neler Yeni

Öneri ❌❌ iki mouse arasında kaldım

ridvan k

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
63g ve 47g arasında bal gibi fark var hocam. Oyun 8k desteklemiyor diye 1k'da mı oynayalım?
En kötü 4k polling rate kullanırsınız ki razerda o bile yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

WLmouse'tan iyisini bulabileceğiniz sanmıyorum hocam. Wraith üzerinden markanın diğer ürünlerine de göz atabilirsiniz fakat 2-3gram ağırlık farkı ve shape dışında ciddi bir kalite farkı yoktur.
Bu siteden mouse boylarını ve tutuş şekillerini karşılaştırabilirsiniz.
ben asus rog kerisi 2 ace yi 8000 hz de ve extra bir kablosuz klavye ye ihtiyacım vardı bunun icin asus rog azoth model i ile kambinasyon yapmak istiyordum
sizin fikirlerinizden sonra wl swort x modeli daha iyi diosunuz ve buna karar kılcam peki kablosuz klavyede rog azoth alayım mı yoksa wl mouse aldığım icin klavye farklı tercihiniz var mı

EsdeathSama

80+ Bronze
ben asus rog kerisi 2 ace yi 8000 hz de ve extra bir kablosuz klavye ye ihtiyacım vardı bunun icin asus rog azoth model i ile kambinasyon yapmak istiyordum
sizin fikirlerinizden sonra wl swort x modeli daha iyi diosunuz ve buna karar kılcam gibi peki kablosuz klavyede rog azoth alayım mı yoksa wl mouse aldığım icin klavye farklı tercihiniz var mı
Bütçeden yana sorununuz olmadığını farz ediyorum. Belirttiğim klavye gayet güzel custom bir klavyedir, firmanın kendi toplamış olduğu klavye diyebilirim. Garanti konusunda kendileri yardımcı oluyorlar her türlü. Fakat ön sipariş ürünü, açıklamada yazdığı gibi elinize ulaşması 2-3 hafta sürebilir.
Gördüğüm en iyi klavyelerdendir.

ridvan k

80+ Bronze
Bütçeden yana sorununuz olmadığını farz ediyorum. Belirttiğim klavye gayet güzel custom bir klavyedir, firmanın kendi toplamış olduğu klavye diyebilirim. Garanti konusunda kendileri yardımcı oluyorlar her türlü. Fakat ön sipariş ürünü, açıklamada yazdığı gibi elinize ulaşması 2-3 hafta sürebilir.
Gördüğüm en iyi klavyelerdendir.
renk kafamdaki gibi deil malesef beyaz istiorum ama mavi detayı benim icin uygun deil
ozellikle kablosuz düşünüyorum

EsdeathSama

80+ Bronze
renk kafamdaki gibi deil malesef beyaz istiorum ama mavi detayı benim icin uygun deil
ozellikle kablosuz düşünüyorum

Bembeyaz olarak böyle bir klavye var hocam fakat w75 ile hemen hemen aynı kalitedeler ve atk75 1.200tl civarı daha pahalı. Kablosuz ve üst seviye klavyeler hakkında fikrim yok.

ridvan k

80+ Bronze

Bembeyaz olarak böyle bir klavye var hocam fakat w75 ile hemen hemen aynı kalitedeler ve atk75 1.200tl civarı daha pahalı. Kablosuz ve üst seviye klavyeler hakkında fikrim yok.
bu attığında kablolu
https://www.gencergaming.com/asus-r...d3eWbGwZpvJ34YvqR7EXvF0jxyID3bBHyv1oyKt_lbRg6
su model hosuma gidior benim

EsdeathSama

80+ Bronze

ridvan k

80+ Bronze
Eğer hem renk hem kablosuz olarak ihtiyacınızı karşılayan buysa alınır hocam elbette kalitelidir. Sadece diğer modellere göre üstün pahalı tek sorun o. Paradan yana sorununuz yoksa ve istediğiniz buysa alabilirsiniz.
bu arada kesinlikle asus rog keris II ace desnse wl swort x diosun değilmi ona gore alcam simdi :ROFLMAO:

EsdeathSama

80+ Bronze
bu arada kesinlikle asus rog keris II ace desnse wl swort x diosun değilmi ona gore alcam simdi :ROFLMAO:
wl sword x kesinlikle daha iyidir asustan. Ekipman ekosistemi kurmayı çok takmayın, ben 1 kulaklık için 3 driver kullanıyorum :D

ridvan k

80+ Bronze
wl sword x kesinlikle daha iyidir asustan. Ekipman ekosistemi kurmayı çok takmayın, ben 1 kulaklık için 3 driver kullanıyorum :D
aynen bak lafı ağzımdan aldın gercekten sırf ekosıstem icin dusunuyodum 😂
oha 3 drıver hıc ugrasamam

EsdeathSama

80+ Bronze
aynen bak lafı ağzımdan aldın gercekten sırf ekosıstem icin dusunuyodum 😂
oha 3 drıver hıc ugrasamam
Zevk meselesi biraz :)
G733 kullanıyorum g hub yüklü normal olarak, film izlerken steelseries sonar kullanıyorum, müzik için dts. Kulaklığın sözde dts ile anlaşmalı kendi 7.1'i kötü.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Razer beton gibi ağır bir mouse. Üstüne bir ekipmana bu kadar para veren adam herhalde chromeda gezmek için almıyor bunu hocam. 1000hz mouse hakaret gibi bir şey. Türkiyede razer 8k dongle bulmak zor. WLmouse kutudan 8k dongle ile beraber geliyor.
Katılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki preo mg17 186 gram gördüm epeyde razer çok daha hafifmiş benim mouseden.

ridvan k

80+ Bronze
Zevk meselesi biraz :)
G733 kullanıyorum g hub yüklü normal olarak, film izlerken steelseries sonar kullanıyorum, müzik için dts. Kulaklığın sözde dts ile anlaşmalı kendi 7.1'i kötü.
ne iş yapıyorsun zamanın cok galiba zamanım kısıtlı olduğu icin asla ugrasamıyorum
bana bir gun indirimde kulak içi veya kulak usttü beyaz renk oyun icin kablosuz bir model oner yaa eger zamanın bir gün olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom