Yeni konu açarsanız öneriyim hocam burada çok uzattıkne iş yapıyorsun zamanın cok galiba zamanım kısıtlı olduğu icin asla ugrasamıyorum
bana bir gun indirimde kulak içi veya kulak usttü beyaz renk oyun icin kablosuz bir model oner yaa eger zamanın bir gün olursa
atk x1 yada f1 pro verısyonunu al gec
yanı benım tercıhım bu olurdu3 modelle hangisi daha iyiWLmouse Sword X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
en iyi cevap.Soru mu bu tabii ki wl mouse
Beni güldür dünyayı veriyim.Bilgisiz olan sensin sensör ve switch olarak daha iyi,
Sensör:Buy Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Smooth-Touch - 8000 Hz | Gaming Mice | Razer.com
Purchase Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Smooth-Touch - 8000 Hz (gaming mice), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.comwww.razer.com
Razer focus pro 750ips 70g (razer daha iyi)
paw3950 HS 750ips 50g (wl)
Switch:
Gen 3 optik switch 90m (razer)
TTC Nihil Transparent Black Dot / Omron optik (wl)
switch olarakta fark yok,
Razer'in türkiyede garanti hizmeti var, WL mouse'un garantisi belli değil, bozulsa ne yapacağın belirsiz
en iyi cevap.
yanı benım tercıhım bu olurdu
tamamdır arkadaslar herkese tesekkur ederim wl de kesin karar kıldım sadece rengini secmekte kararsız kaldım beyaz veya kırmızı arasında gidip geliorumYeni konu açarsanız öneriyim hocam burada çok uzattık
Yine de cevaplıyım, öğrenciyim
wl al ben diyim çok mutlu olursun.tamamdır arkadaslar herkese tesekkur ederim wl de kesin karar kıldım sadece rengini secmekte kararsız kaldım beyaz veya kırmızı arasında gidip geliorum
ekosıstemim tamamıyle beyaz ama gercekten kırmızı rengide hos duruyor
bence gümüş çok güzel.tamamdır arkadaslar herkese tesekkur ederim wl de kesin karar kıldım sadece rengini secmekte kararsız kaldım beyaz veya kırmızı arasında gidip geliorum
ekosıstemim tamamıyle beyaz ama gercekten kırmızı rengide hos duruyor
oha abi milkamı? ben alamıyom.Ekosistemim şu an bu renkte o yuzden kararsizm Alıntıyı görüntüle
inşallah i5 9400f gtx 750 ti kullanan tek benim bu dönemdeRabbim inslh daha ıyısını sana nasip eder
i7 6700hq gtx 960m var çokta küçümseme , senden ve benden daha kötüleri de var şükretmek lazım Allah herkese hakkında hayırlı olan sistemi alabilmeyi ve kullanabilmeyi nasip etsininşallah i5 9400f gtx 750 ti kullanan tek benim bu dönemde
Doğru, herkese nasip etsin.i7 6700hq gtx 960m var çokta küçümseme , senden ve benden daha kötüleri de var şükretmek lazım Allah herkese hakkında hayırlı olan sistemi alabilmeyi ve kullanabilmeyi nasip etsin