1070 eski bir kart. Ömrü bitti artık güçlü olması bir anlam ifade etmiyor elinde kalmayacağının garantisi yok. 6500xt alın geçin.Performans olarak 1070 in daha performanslı olduğunu biliyorum ama ikinci el olması beni korkutuyor. Sizce riske atmadan sıfır rx 6500xt almak mı ikinci el 1070 almak mı
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Not: Gösterişe biraz önem veren biriyim bu yüzden 1070 in rog strix olması beni cezbediyor ama hala emin değilim
Agam 1070 nee 6500 XT ne 1070 al bende gösterisi severim Oyuzden Asus hastasıyız yaPerformans olarak 1070 in daha performanslı olduğunu biliyorum ama ikinci el olması beni korkutuyor. Sizce riske atmadan sıfır rx 6500xt almak mı ikinci el 1070 almak mı
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Not: Gösterişe biraz önem veren biriyim bu yüzden 1070 in rog strix olması beni cezbediyor ama hala emin değilim
2.5 ay 6500xt kullandım, Sıfır kartlar içinde fiyatına göre performansı gayet iyi, sizi üzmez ama bu ikisi arasından Tercihim 1070 olurdu, hem performansı daha iyi hem de model olarak en iyilerden.Performans olarak 1070 in daha performanslı olduğunu biliyorum ama ikinci el olması beni korkutuyor. Sizce riske atmadan sıfır rx 6500xt almak mı ikinci el 1070 almak mı
Herkesi dolandırıcı sanınca oyunları 40fps oynayınca benim eşgal xdaynen daha güçlü kart alacam diye 2 ay sonra elinde kalma ihtimali olan kart alsın yerine ddd
konuyu hortlatınhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...00xt-sapphire-puluse-modeli-1077263155/detay/ temiz satıyorum 2 aylık yaşım 15 mining yapacak gücüm yok oyun için almıştım hala satamadım buna bakabilirsin video atabilriim paraya sıkıştığım için satılık hala taksit ödüyorum 6 aya böldürmüştüm