Sadece tek ekranı büüyk değil bataryasıda daha büyükMax'ın tek artısı büyük ekran. Bence de sıfır
Benim burada seçeneğim. Eğer cihaz Tr,çizik,kırık,değişeni yok ise ve kfg hepsi varsa 2.el olan olurdu.Önerilerinizi bekliyorum 15 pro max %95 pil sağlığı 73K 15 pro sıfır 78K hangisini almak daha mantıklıdır acaba?
kfg var kırık çizik değişen yok arada kaldım herkes farklı bir şey diyorSadece tek ekranı büüyk değil bataryasıda daha büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim burada seçeneğim. Eğer cihaz Tr,çizik,kırık,değişeni yok ise ve kfg hepsi varsa 2.el olan olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca büyük ekran seviyorsan bence 15 pro max'i almalısın ayrıca 256GBmış
Az mantık yürüten bir kişinin 15 Pro Max demesi lazım. Hem daha ucuz hem cihaz'da hiç bi problem yok maks 8-9 ay kullanılmış cihaz + olarak ekranı daha büyük ve bataryasıda daha büyük ve böylelikle şarjı daha uzun gidecektir. Bana göre İphone 15 Pro Max seçmemek için bi neden göremiyorum. Tek bi neden var o da kişisel, küçük ekran istiyorsan işler değişir.kfg var kırık çizik değişen yok arada kaldım herkes farklı bir şey diyor
Sağol hocam yorumun için bana da senin dediğin daha mantıklı geldi bakalımAz mantık yürüten bir kişinin 15 Pro Max demesi lazım. Hem daha ucuz hem cihaz'da hiç bi problem yok maks 8-9 ay kullanılmış cihaz + olarak ekranı daha büyük ve bataryasıda daha büyük ve böylelikle şarjı daha uzun gidecektir. Bana göre İphone 15 Pro Max seçmemek için bi neden göremiyorum. Tek bi neden var o da kişisel, küçük ekran istiyorsan işler değişir.
Hayırlısı olsun hocamSağol hocam yorumun için bana da senin dediğin daha mantıklı geldi bakalım
15 pro ya 78 vermek yerine 80k ya 16 pro almak daha mantıklı değil miÖnerilerinizi bekliyorum 15 pro max %95 pil sağlığı 73K 15 pro sıfır 78K hangisini almak daha mantıklıdır acaba?