Var uyuyunca bulursun (ironi)Sahibinden bulmaya çalışıyorum ama yok bulamıyorum 1500 TL gta 5 1080p oynatan bir ekran kartı yokmu
600 liralık kartlar bile oynatır o oyunu yav nasıl bulamadın birsürü seçenek vardırSahibinden bulmaya çalışıyorum ama yok bulamıyorum 1500 TL gta 5 1080p oynatan bir ekran kartı yokmu
Sahibinden bulmaya çalışıyorum ama yok bulamıyorum 1500 TL gta 5 1080p oynatan bir ekran kartı yok mu?
Gta 5 artık çok büyük bir oyun değil gibi600 liralık kartlar bile oynatır o oyunu yav nasıl bulamadın birsürü seçenek vardır
750Ti yok mu ya bu fiyatlara? Daha iyi olur bence güncel mimari iyidirAlıntıyı görüntüleEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gta 5 artık çok büyük bir oyun değil gibi
Gtx 660 daha iyi. Ama 1500tl'ye Gtx 760 bulunabilir.750Ti yok mu ya bu fiyatlara? Daha iyi olur bence güncel mimari iyidir
Alıntıyı görüntüleEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gta 5 artık çok büyük bir oyun değil gibi
Sahibinden bulmaya çalışıyorum ama yok bulamıyorum 1500 TL gta 5 1080p oynatan bir ekran kartı yok mu?
power bost 500wPsu ne?
R7 370 çok pahalıya satılıyor ve R9 270x, saatli bomba dediğin karttan bir yıl sonra çıkmış . Ayrıca gereksiz fazla güç çekiyor.O kart saatli bomba artık ne zaman hangi oyunda patlayacağı belli olmaz
Aslında şuan ki kartlar parasını hak etmiyor ama yine de öneri vereyim. Bulabilirsen R9 270X alabilirsin çok rahat oynatır ben R7 370 2GB kartla 2 defa bitirmiştim High - 1080p ayarlarda. Nvidia tarafında pek bu bütçede kart yok ama GTX 1050 falan alabilirsin diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var R9 270X şuan GTX 1050'den 1 tık daha iyi tek dezavantajı tdp değeri yüksek PSU yüksek ise pek ırgalamaz gerçi.
Bulursan Gtx 760 bakpower bost 500w
R7 370 çok pahalıya satılıyor ve R9 270x, saatli bomba dediğin karttan bir yıl sonra çıkmış . Ayrıca gereksiz fazla güç çekiyor.