güzel aga sistem yani istersen biraz araştırabilirim senin içinBiraz hızlı lazım ya şimdi okul falan da olmazsa eğer evde boş boş oturmak sıkıcı geliyor
güzel aga sistem yani istersen biraz araştırabilirim senin içinBiraz hızlı lazım ya şimdi okul falan da olmazsa eğer evde boş boş oturmak sıkıcı geliyor
İkinci el her zaman sorundur şimdi olmasa bile ilerde sıkıntısını mutlaka çekiceksindir. Ben açıkçası tavsiye etmiyorum dostum. ?Ama 5.500 veresin gelmiyor ikinci el daha tatlı gibi
Olur. Çok iyi olurgüzel aga sistem yani istersen biraz araştırabilirim senin için
Aslında öyle olmuyor. Bir şeyi iyi kullanınca gerçekten ömrü uzuyor ama hayvan gibi kullanınca inan alete yazıkİkinci el her zaman sorundur şimdi olmasa bile ilerde sıkıntısını mutlaka çekiceksindir. Ben açıkçası tavsiye etmiyorum dostum. ?
tamamdırOlur. Çok iyi olur
Yani tabi, teknoloji şans işi dostum, eğer alırsan umarım sorun yaşamazsınAslında öyle olmuyor. Bir şeyi iyi kullanınca gerçekten ömrü uzuyor ama hayvan gibi kullanınca inan alete yazık
Ben çoğu elektronik aletimi ikinci el aldım. Kulaklık aldım 350 tl iken 250 tl ye ve sıfırdı. Telefon aldım ancak canına okudum. Pc almıştım 4 sene kullandım ve babam sağolsun artık arkadaş aramızda değilYani tabi, teknoloji şans işi dostum, eğer alırsan umarım sorun yaşamazsın
Şanslıymışsın ben hep sorun yaşadım ?Ben çoğu elektronik aletimi ikinci el aldım. Kulaklık aldım 350 tl iken 250 tl ye ve sıfırdı. Telefon aldım ancak canına okudum. Pc almıştım 4 sene kullandım ve babam sağolsun artık arkadaş aramızda değil