Neler Yeni

İkinci el 3080 için bu değerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil can kük
Bütçe
9500
9500₺ ye ikinci el asus tuf gaming 3080 aldım 20dk kadar pc nin kapağı açık ve kapalı şekilde test ettim bir kaç saatte oyunda test ettim furmarkta 20dk da kapak açık en fazla 80 dereceyi görüyor ama çok hızlı 80 derece oluyor kapak kapalı 83 derece oluyor oyunlarda da bu sıcaklıklarda dolanıyor ve fotoğraftaki gibi soğutucu blokta yamukluk var bu kartı iade etmelimiyim yoksa değerler iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ana başlığa eklemeyi unuttum biosta şöyle bir fark var 94.02.71.40.B0 bendeki kartın biosu tecnopowerın sitesinde ise buna en yakın bios bu 94.02.71.40.B1

Ekler

• yamuk blok.jpeg
    yamuk blok.jpeg
    179.2 KB · Hit: 68

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bloktaki o yamukluk bir sorun çıkarmaz, zira sorun çıkarmış olsaydı 20 dk furmarkta 80 derece gibi sıcaklıklarda sorunu belli ederdi. Sıcaklıklar bana göre fazla gibi geldi ama karta MSI Afterburner ile UV ve fan ayarı yapabilirsiniz. Bide iyi bir macun ile macun değişimi yapmak iyi olabilir eğerki kartın garantisi bitmiş ise, garantisi var ise dediğim Afterburner ayarlamasını yaparak daha iyi değerler alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil can kük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bloktaki o yamukluk bir sorun çıkarmaz, zira sorun çıkarmış olsaydı 20 dk furmarkta 80 derece gibi sıcaklıklarda sorunu belli ederdi. Sıcaklıklar bana göre fazla gibi geldi ama karta MSI Afterburner ile UV ve fan ayarı yapabilirsiniz. Bide iyi bir macun ile macun değişimi yapmak iyi olabilir eğerki kartın garantisi bitmiş ise, garantisi var ise dediğim Afterburner ayarlamasını yaparak daha iyi değerler alırsınız.
Garantisi yok sahibi hiç açılmadı dedi macun termal ped falan değişebilirim uv de yapabilirim hiç sorun değil ama kandırılmak istemiyorum kendisi furmarkta 69 derece göeüyormuş ama ben 80 görüyorum kart yorulmuş belli arkaplaka da açık olan yerde terlemeler görünüyor kararsız kaldım birde alacağım diğer kartlar da durum böyle olur mu olmaz mı bilmediğim için kararsızım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Garantisi yok sahibi hiç açılmadı dedi macun termal ped falan değişebilirim uv de yapabilirim hiç sorun değil ama kandırılmak istemiyorum kendisi furmarkta 69 derece göeüyormuş ama ben 80 görüyorum kart yorulmuş belli arkaplaka da açık olan yerde terlemeler görünüyor kararsız kaldım birde alacağım diğer kartlar da durum böyle olur mu olmaz mı bilmediğim için kararsızım

Terlemeleri bilmiyordum birde satıcının dediği sıcaklık değerinden farkı çok, o halde almayın derim. Aynı zamanda 2. el kart alırken garantili bulmaya çalışın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil can kük
Terlemeleri bilmiyordum birde satıcının dediği sıcaklık değerinden farkı çok, o halde almayın derim. Aynı zamanda 2. el kart alırken garantili bulmaya çalışın.
Önerin için sağol iade edecem Büyük ihtimalle

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kartın üstünde bios tuşu var mı? OC ve Silent modu şeklinde ayar yapmanı sağlayan tuşlar oluyor bazı kartlarda. Techpowerdakiyle aynı olmama sebebi o olabilir. Çünkü modu değiştirince sonundaki rakam da değişiyor. B0 B1 gibi. O yüzden olabilir. O kısımda sıkıntı yok gibi. Ama benim içime pek sinmedi dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil can kük
Kartın üstünde bios tuşu var mı? OC ve Silent modu şeklinde ayar yapmanı sağlayan tuşlar oluyor bazı kartlarda. Techpowerdakiyle aynı olmama sebebi o olabilir. Çünkü modu değiştirince sonundaki rakam da değişiyor. B0 B1 gibi. O yüzden olabilir. O kısımda sıkıntı yok gibi. Ama benim içime pek sinmedi dostum.
Var.benimde içime sinmedi ama bilen birilerine danışayım dedim belki bu havalarda normaldir belki bu durumda normaldir falan diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,278
Üyeler
163,462
Son üye
dursun1838
Top Bottom