BurakBrllr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Konuyla alakasız ama kaça satmayı düşünüyorsun hocam?6500xt satıp üstüne para eklicem şuan x3 nfc var kardeşime vercem
Konuyla alakasız ama kaça satmayı düşünüyorsun hocam?6500xt satıp üstüne para eklicem şuan x3 nfc var kardeşime vercem
Karar verdiğin zaman bana bildirir misin acaba? Ekran kartım bozuk eğer bütçeme uyarsa almak isterim.Şuan çok pahalı hocam
Bilmiyorum
Açıkçası piyasasını bilmiyorum. Sadece sizin satın aldığınız konuyu gördüm ve alış fiyatınızı biliyorum. Sizin vereceğiniz fiyata göre kendimi ayarlayabilir miyim ona bakmam gerekiyor. Net bir şey söyleyemiyorum maalesef.bütçeniz ne kadar hocam?
2-3 hafta sonra satıcam hocam şuanlık aklımda bir fiyat yok 3950 diye düşünüyorum.Açıkçası piyasasını bilmiyorum. Sadece sizin satın aldığınız konuyu gördüm ve alış fiyatınızı biliyorum. Sizin vereceğiniz fiyata göre kendimi ayarlayabilir miyim ona bakmam gerekiyor. Net bir şey söyleyemiyorum maalesef.
1250₺'ye bana satacak, üzgünüm.Konuyla alakasız ama kaça satmayı düşünüyorsun hocam?
Anladım hocam. O zamana kadar ayarlamaya çalışırım kendimi. Olmazsa yapacak bir şey yok artık.2-3 hafta sonra satıcam hocam şuanlık aklımda bir fiyat yok 3950 diye düşünüyorum.
1260₺'ye söker alırım.1250₺'ye bana satacak, üzgünüm.