Neler Yeni

İkinci El Aldığım Laptopta Yaşadığım Sorun.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ne kadar dikkat edersen et 2.el şans işi biraz.
Adamdan alırken içini açıp bakma şansı pek olmamıştır, yine iyi götürmüş 1 yıl.

Hayırlısı olsun bir dahakine daha dikkatli olursun eğer 2.el alırsan ama mümkünse 2.el ürünlerde hep garantiliye yönelmek lazım.

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Arkadaşlar bundan 1 yıl önce asus x550v i7 7700hq gtx 950m özellikli ikinci el laptop aldım laptopta fiziksel olarak hiçbir sıkıntı yoktu laptop sene 1 idare etti ve bir sabah uykudan kalktığımda laptop açılmıyordu.İyi bir bilgisayarcıya götürdüğümdede bu anakart çok fazla işlem görmüş anakart zaman geçe geçe kendi kendine çürümüş.Laptopu 4kya almıştım.Laptopun parasınıda bir sürü emeklerle biriktirmiştim.Normalde laptop kullanan birisi değilim ablama almıştık.4K para boşuna gitti.Biliyorsunuz anakart demek laptop demek anakartın yok olması demek laptop diye bir şey olmaması demek.Yani alıcaksanız bile laptopu alıp tanıdığınız iyi bir bilgisayarcıya içini gösterin laptop işlem görmüşse daha önceden açılımşsa laptopu almayın.4k para boşuna gitti tuz buz oldu.Anakart fiyatlarıda 2500 mecbur alıcağım çünkü laptop fiyatlarına herkes aşikar.Orta segment bir bilgisayar min 5k.Durumunuz varsa 2-3 daha az vericeğim diye ikinci el almayın.
Knk tüm özellikleri kontrol ettirmen gerekiyordu geçmiş olsun alacak varsa çok dikkat etsin özenle alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom