Merhaba iyi günler 2 gün önce sarı sayfadan Gigabyte b450m s2h anakart aldım fiyatı 1100 tlydi kargo ile 1220 TL'ye geldi ama şimdi islemcim yok bu ürünü nasıl test edebilirim yada bozuk varmı yokmu nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
Sıfır 1800 zaten. Riske girmeye değmezdi bence. Temiz bir tane alabilirdin. Bozuk olup olmadığını nasıl test edersin bilmiyorum. Bilenler yazsın.Merhaba iyi günler 2 gün önce sarı sayfadan Gigabyte b450m s2h anakart aldım fiyatı 1100 tlydi kargo ile 1220 TL'ye geldi ama şimdi islemcim yok bu ürünü nasıl test edebilirim yada bozuk varmı yokmu nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
Adam 1200'e aldım diyor sen 1800'e sıfır alaydın riske girmeye değmez diyorsunSıfır 1800 zaten. Riske girmeye değmezdi bence. Temiz bir tane alabilirdin. Bozuk olup olmadığını nasıl test edersin bilmiyorum. Bilenler yazsın.
2. el almış test edicem diyor.İşlemcisiz ve ramsiz test edemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam 1200'e aldım diyor sen 1800'e sıfır alaydın riske girmeye değmez diyorsun
Tamam 1200'e 2. El almış anladım orayı, arada 100-200 varmış gibi fark azmış gibi sıfır alaydın diyorsun dalga geçer gibi. Onu diyorum...2. el almış test edicem diyor.
Ben kimseyle dalga geçmedim. Bence diyerek başladım. Ben olsam almazdım.Tamam 1200'e 2. El almış anladım orayı, arada 100-200 varmış gibi fark azmış gibi sıfır alaydın diyorsun dalga geçer gibi. Onu diyorum...