Fiyati iyi gibi geldi bana ama anlamam pek bu işlerden. Riske girmeme gerek yok mu. Test edip alabilirsiniz diyor%99 mining çıkmasıdır bu kart onu bilerek al
test etsen nolacak ki, mining olduğunu yine anlayamazsın. ayrıca 12000tl ye miningli asus rog strix 3080 satılıyor diğer forumda.Ürün 8 ay kullanılmış diyor. Faturadan bakıp anlasilabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyati iyi gibi geldi bana ama anlamam pek bu işlerden. Riske girmeme gerek yok mu. Test edip alabilirsiniz diyor
bütçe nedir?Anladım hocam o zaman itopya karne indirimleri beklicem.sisitem dizmek istiyordum ama hazır almak daha mantıklı gibi
Sadece kasa alacam 20 25k arası bütçem var . Kendimi toplamak istiyordum ama pahalıya geliyor . Nvidia + intel istiyorum sistemi. Gaming gen tr de ürünlere zam gelmeseydi enzo3070 alacaktımbütçe nedir?
Sizce bu ekran kartı alınır mı nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur musunuz
Alıntıyı görüntüle
İtopya karne indirimleri bekleme karar verdim ve pc hocasının çıkaracağı sistemi. Olmazsa mecbur ekran kartını ikinci el AlicazAlıntıyı görüntüle
SAKIN, Daha 13K üstüne çıksan KFG bulursun.
Yüksek Bütçelerde 2.el İle Sıfırların Yaklaşması mümkün değil. Bütçe 20'yi Geçtiği anda 2.el baya fark atıyor.İtopya karne indirimleri bekleme karar verdim ve pc hocasının çıkaracağı sistemi. Olmazsa mecbur ekran kartını ikinci el Alicaz
Orası öyle hocam sıfır alacaksam 3060 3070 oluyor ama ikinci el alınacak sistem çok daha güclu ekran kartlı sistem toplanabiliyorda kafa rahat olmuyor ben bide anlamıyorum pekYüksek Bütçelerde 2.el İle Sıfırların Yaklaşması mümkün değil. Bütçe 20'yi Geçtiği anda 2.el baya fark atıyor.
PahalıSizce bu ekran kartı alınır mı nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur musunuz
Alıntıyı görüntüle