Neler Yeni

Inno3d 1660 super ikinci el alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
Yanlış Bilgilendirme
KNK SİZ BENİ ANLAMIYONUZ ŞİMDİ SENİN KART RX 6700 DEMİ BU KARTLA ŞUAN OYUNLARDA 120 FPS ALIYON ATIYORUM 1 YIL SONRA 120 FPS ALAMASSIN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIORUM:mad:

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
1030dan 1660 süpere geçince çağ atlarsın şimdiden hayırlı olsun, 8 10dk furmark testi, tamir gördümü ve bakımlarının ne zaman yapıldığını öğrenmen yeterli olur. Bu bütçenin alınabilir iyi kartlarından hâla iş yapar.
O DOĞRU BEN ONA BİŞEY DEMİYOM
HİÇ DURUMUN YOKSA KESİNLİKLE AL O KARTI FAKAT 2 3 AY ÇALIŞIP GÜZEL Bİ KART ALSAN DAHA İYİ OLUR

Shourd

80+ Gold
KNK SİZ BENİ ANLAMIYONUZ ŞİMDİ SENİN KART RX 6700 DEMİ BU KARTLA ŞUAN OYUNLARDA 120 FPS ALIYON ATIYORUM 1 YIL SONRA 120 FPS ALAMASSIN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIORUM:mad:
öyle bişi yok bu son yazışım yeter arkadaşım sen kartının bakımını yaparsan driverları güncellersen hiç bişi olmaz ha oyunun optimizasyonu kötüleşir o ayrı hatta 1 yıl sonra fpside artar örneğin bu yıl afmf geldi fpsler ikiye katlandı yanlış bilgi verme sus rica ediyorum

Kyuma

80+ Bronze
hocam 1660super kartlar genelde mining için kullanılıyor kart ölmeye yakın fırınlanıp satıyorlar dikkat et furmark testinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
öyle bişi yok bu son yazışım yeter arkadaşım sen kartının bakımını yaparsan driverları güncellersen hiç bişi olmaz ha oyunun optimizasyonu kötüleşir o ayrı hatta 1 yıl sonra fpside artar örneğin bu yıl afmf geldi fpsler ikiye katlandı yanlış bilgi verme sus rica ediyorum
KNK ŞUAN KULLANDIĞIMIZ KARTLAR BİR GÜN GT1030 GİBİ OLACAK DEMEK İSTİYORUM SEN ŞİMDİ AYNI KARTLA KAÇ YIL İLERLEYEBİLİRSİN
EN FAZLA 4 VEYA 5 YIL

Shourd

80+ Gold
KNK ŞUAN KULLANDIĞIMIZ KARTLAR BİR GÜN GT1030 GİBİ OLACAK DEMEK İSTİYORUM SEN ŞİMDİ AYNI KARTLA KAÇ YIL İLERLEYEBİLİRSİN
EN FAZLA 4 VEYA 5 YIL
caps kapa bu bir zaten 4-5 yıl yeterli bi süre bunlarıda geçtim bak tekrar diyorum kartın performansı düşmez böyle bişi yok oyunların gereksinimi artar kartın gücü yetmez böyle bişi var

Kyuma

80+ Bronze

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
rx 6700 eskidiyse benim yedek r7 240 tarihi eser oldu birazdan eve baskın gelicek kaçakçılıktan .d
bakıştık..(fotoğraf sığmadı kırpa kırpa artık)
1730211157218.png

o fiyata alınabilir eldense

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
İkinci el 3000 TL'ye adamla anlaştım. Bu akşam kasayı götürüp test edeceğim fakat bu kartla ilgili bilgim yok. İnternette de pek bulamadım yardımcı olur musunuz?
Şu anki kartım GT 1030 değişmem gerek.
Bir de karta bakarken nelere dikkat etmem gerek? FurMark testi yapacagım.
Dostum acele etmeden biraz daha üstüne koyarak iyi bir ikinci el kart alabilrisin bence. Şu an RTX3000 serisi ve AMD 6000 serisi altındaki kartlar artık yetersiz oluyor özellikle 4-6 GB olanlar. Ha diyorsan çok ağır oyunlar oynamıyorum gerek yok kart lazım, testleri yaparsın birazda pazarlık yap, 200-300 de olsa kâr senin için İnno marka sonuçta 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
caps kapa bu bir zaten 4-5 yıl yeterli bi süre bunlarıda geçtim bak tekrar diyorum kartın performansı düşmez böyle bişi yok oyunların gereksinimi artar kartın gücü yetmez böyle bişi var
DOĞRU BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYOM BEN ANLATAMADIM HERALDE
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum acele etmeden biraz daha üstüne koyarak iyi bir ikinci el kart alabilrisin bence. Şu an RTX3000 serisi ve AMD 6000 serisi altındaki kartlar artık yetersiz oluyor özellikle 4-6 GB olanlar. Ha diyorsan çok ağır oyunlar oynamıyorum gerek yok kart lazım, testleri yaparsın birazda pazarlık yap, 200-300 de olsa kâr senin için İnno marka sonuçta 😅
HEH BU ADAM BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞEYİ YAZMIŞ

Top Bottom