A L I N M A Z kalitesiz parçalar.
Hocam ilanlara bakıyorum ama çok saçma sıfırından pahalı fiyatlar yazılıyor. Öneriniz var mıdır her şey dahil bütçe 20k. İkinci sistemim olacak valo falan için kardeşime alıyorumRX 580 sonrası diğerlerine bakmaya gerek yok
İl neresi hocam ona göre bakalımHocam ilanlara bakıyorum ama çok saçma sıfırından pahalı fiyatlar yazılıyor. Öneriniz var mıdır her şey dahil bütçe 20k. İkinci sistemim olacak valo falan için kardeşime alıyorum
İl neresi hocam ona göre bakalım
Valla bakıp yardımcı olursan çok sevinirim hocam zamanın varsaİl neresi hocam ona göre bakalım
Bakıyorum hocam 10 dakika içersinde bulduklarımı atarımAnkara Kırıkkale Yozgat içi elden alabilirim kargoya çok sıcak bakamıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bakıp yardımcı olursan çok sevinirim hocam zamanın varsa
Süpersin hocam çok tesekkur ederimBakıyorum hocam 10 dakika içersinde bulduklarımı atarım
Süpersin hocam çok tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim hocam ikisine de yazıyorum bakalım
İkiside yanında monitörde verebileceğini söylüyor fiyatlarını sorun monitörlere uygun derlerse alırsınız eğer çok fiyat çekerse monitörüde başka birinden alabilirsiniz pazarlıklada 1 2 lira kırabilirseniz mükemmel olur
Bu arada birinin egsoz fanı bozukmuş orayada 200 300 liralık yeni bi fan alır takarsınızÇok teşekkür ederim hocam ikisine de yazıyorum bakalım
Fazladan fanım vardı hocam kendi sistemime yedek almıştım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinBu arada birinin egsoz fanı bozukmuş orayada 200 300 liralık yeni bi fan alır takarsınız
Rica ederim hocam ne demek alırsanız falan haber edin bu arada bende kendi kendime sevinmiş olurum birine yardım ettim diyeFazladan fanım vardı hocam kendi sistemime yedek almıştım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için