pc ustasi1
80+ Silver
İkinci el corsair m55 almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynuyorum bu tür oyunlar için ideal mi diye forumdakilere bi sorayım dedim
Ne buldum:İkinci el corsair m55 almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynuyorum bu tür oyunlar için ideal mi diye forumdakilere bi sorayım dedim
2. El mouse'a o kadar para vermek mantıksız delux m800pro veyahut dareu a950pro alabilirsinİkinci el corsair m55 almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynuyorum bu tür oyunlar için ideal mi diye forumdakilere bi sorayım dedim
ikinci el mi sıfırmı bro2. El mouse'a o kadar para vermek mantıksız delux m800pro veyahut dareu a950pro alabilirsin
Sıfır bu arada ikisi arasından delux m800pro alman daha iyi olur ondan cam skatez çıkıyorikinci el mi sıfırmı bro
eyw şimdi izliyodumNe buldum:
bütçem max 450 tlSıfır bu arada ikisi arasından delux m800pro alman daha iyi olur ondan cam skatez çıkıyor
M820 DC al o zamaneyw şimdi izliyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçem max 450 TL
fps oyunlarında nasıl performansıknk bende de m55 rgb pro var 8 tuşlu gayet memnunum sol sağ el için uygun 2 sene önce 400 e almıştım şuan en uygun itopyada 800 e diğer satıcılarda 2k cıvarı ayrıca elim büyük olmamasına rağmen hiç rahatsız etmedi
![]()
CORSAIR M55 RGB Pro Siyah Gaming Mouse| ITOPYA.COM
CORSAIR M55 RGB Pro Siyah Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9308011-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
tr de yok reis olanlarda 700 800M820 DC al o zaman
tepkime süreleri gayet iyi dpı ayarları da her oyuncuya hitap eder ayrıca corsair icue üzerinden renk ayarı da yapabiliyorsun gayet hoşfps oyunlarında nasıl performansı
Legion m300s falan al o zamanfps oyunlarında nasıl performansı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tr de yok reis olanlarda 700 800
m55 ile bunun arasında ne fark var reisLegion m300s falan al o zaman
Bilmiyorumm55 ile bunun arasında ne fark var reis