Neler Yeni

İkinci El Ekipman Almak

robin

80+ Silver
Arkadaşlar 2.el razer klavye, mouse, mouse pad alacağım fakat güvenilir bir site önerebilir misiniz?? Her türlü 2.el ekipman bulabileceğim

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Genelde Sahibinden ve Letgo da satılıyor ama alırken dikkatli olman gerek.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Neden 2.el düşünüyorsunuz? Razer almak yerine aynı kalitede hatta daha kaliteli sıfır ekipmanlar alabilirsiniz. Ama eğer almakta kararlıysanız letgo, sahibinden, technopat 2.el, donanım haber 2.el sayfalarına göz atabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer türker
Neden 2.el düşünüyorsunuz? Razer almak yerine aynı kalitede hatta daha kaliteli sıfır ekipmanlar alabilirsiniz. Ama eğer almakta kararlıysanız letgo, sahibinden, technopat 2.el, donanım haber 2.el sayfalarına göz atabilirsiniz.
kulaklık almak istiyorum razerdan kaliteli kulaklık önerebilir misin bana

ADXD2000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
büşra songül
Arkadaşlar 2.el razer klavye, mouse, mouse pad alacağım fakat güvenilir bir site önerebilir misiniz?? Her türlü 2.el ekipman bulabileceğim
dostum şokta şuanlık uygun bir oyuncu mouse var bakabilirsin

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
bütçe olarak değilde şuanda iphone kulaklığıyla oynuyorum csgo da iyi de ses kasıyorum ondan daha iyi ses kasabileceğim modeller varsa önerirsen sevinirim bütçe olarak en ucuzu olması tercihim :)
Düşünebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer türker
Düşünebilirsiniz.
yanlış ifade etmişim kendimi razer almak yerine daha kaliteli verya aynı seviyede alabilir siniz demişsin ya onu merak ettim .

Top Bottom