kulaklık almak istiyorum razerdan kaliteli kulaklık önerebilir misin banaNeden 2.el düşünüyorsunuz? Razer almak yerine aynı kalitede hatta daha kaliteli sıfır ekipmanlar alabilirsiniz. Ama eğer almakta kararlıysanız letgo, sahibinden, technopat 2.el, donanım haber 2.el sayfalarına göz atabilirsiniz.
dostum şokta şuanlık uygun bir oyuncu mouse var bakabilirsinArkadaşlar 2.el razer klavye, mouse, mouse pad alacağım fakat güvenilir bir site önerebilir misiniz?? Her türlü 2.el ekipman bulabileceğim
Bütçeniz nedir?kulaklık almak istiyorum razerdan kaliteli kulaklık önerebilir misin bana
bütçe olarak değilde şuanda iphone kulaklığıyla oynuyorum csgo da iyi de ses kasıyorum ondan daha iyi ses kasabileceğim modeller varsa önerirsen sevinirim bütçe olarak en ucuzu olması tercihimBütçeniz nedir?
bütçe olarak değilde şuanda iphone kulaklığıyla oynuyorum csgo da iyi de ses kasıyorum ondan daha iyi ses kasabileceğim modeller varsa önerirsen sevinirim bütçe olarak en ucuzu olması tercihim![]()
ben olsam almam dostum 2 ci elNeden 2.el düşünüyorsunuz? Razer almak yerine aynı kalitede hatta daha kaliteli sıfır ekipmanlar alabilirsiniz. Ama eğer almakta kararlıysanız letgo, sahibinden, technopat 2.el, donanım haber 2.el sayfalarına göz atabilirsiniz.
Ben de almam ama arkadaşın tercihi bu şekilde olduğu için bunları yazdım.ben olsam almam dostum 2 ci el
yanlış ifade etmişim kendimi razer almak yerine daha kaliteli verya aynı seviyede alabilir siniz demişsin ya onu merak ettim .Düşünebilirsiniz.![]()
RAZER Kraken X Lite Rz04-02950100-r381 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Kraken X Lite Rz04-02950100-r381 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Corsair Hs50yanlış ifade etmişim kendimi razer almak yerine daha kaliteli verya aynı seviyede alabilir siniz demişsin ya onu merak ettim .