dostlar bir arakadaşım aracılığı ile onun tanıdığı birisinden bir ekran kartı almayı düşünüyorum alacağım ekran kartı zotac gaming geforce rtx 3080 amp holo lhr reddot winner 2021 ekran kartında garanti yok miningte vs kullanılmadığını söyledi. Kartta oyun oynandığını ancak genel olarak kartın yattığını söyledi kartın kutusu mevcut faturası yok . Kartı furmark testine soktum ve 33 dakikada max 81 dereceyi gördü ve genel olarak 80 derecede gitti fan olarak ta 82-83 gibiydi sonlara doğru 87 falan gördü bu kartın bios versiyonlarını bir sitede bulamadım oynanıp oynanmadığını bilmiyorum ama arkadaşım güvenilir birisi olduğunu söylüyor . Fiyat olarakta 10.000 tl çekiyor alıp almamak konusunda kararsızım başka hangi testlere sokabilirim. PC özelliklerim ryzen 5 5600 16gb ram 512 m2 ssd anakart b450 . Death Stranding de çözünürlük 1080 de en yüksek grafiklerde yer yer 120-150 fps arası aldım . Cod warzone 2 de en yüksek grafiklerde 100 fps altını görmedi valoda kafasına göre takıldı ancak 270 fps altı görmedi fakat genel olarak 300 450 arasında gidip geldi ikinci el ekran kartı daha önce almadığım için pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
bu arada şunu unutmuşum ekran kartı 10 gb 320 bit modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada şunu unutmuşum ekran kartı 10 gb 320 bit modeli