Yardım İKİNCİ EL EKRAN KARTI ALIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER YARDIM

Reaksiyon skoru
45
malum rtx 5070 ekran kartının düşmemesi üzerine sahibinden üzerinden ''sıfır'' etiketli gigabyte windforce sff oc rtx 5070 modelini aldım.
satıcı kutu hiç açılmamış diyor jelatini bile sökülmemiş garantisi vb herşeyi duruyormuş
benim kargo gelince yapmam gerekenler nelerdir peki kutunun içinden açılmamış gibi duran içinde bişeyler değiştirilmiş bir ekran kartı bulunabilir mi
yani dolandırılma riskim nedir bilgilendirirmisiniz ekran kartlarında kontrol edilmesi gereken yerler neresi
sistemim olmadığı için deneyemiyorum
bu arada kartı PARAM GÜVENDE ile satın aldım ama yinede emin olmak istiyorum

Kapalı kutu ürünü sana paramgüvende ile sattıysa o kartta bir problem çıkmaz satıcı da güvenilirdir :)

ürünün faturası varsa sıkıntı çıksa bile sorun olmaz garantiye gönderirsin çözülür, 0 ürünlerde bile sorun çıkabiliyor fabrikasyon hatalar olabiliyor, teknoloji şans işi biraz.

Kapalı kutu ürünü sana paramgüvende ile sattıysa o kartta bir problem çıkmaz satıcı da güvenilirdir :)
hocam ilk defa 2.el ürün satın alıyorum kapalı kutu diyor 0 garantili faturali hafif tırsıyorum çok hile dönüyor gibi hissediyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünün faturası varsa sıkıntı çıksa bile sorun olmaz garantiye gönderirsin çözülür, 0 ürünlerde bile sorun çıkabiliyor fabrikasyon hatalar olabiliyor, teknoloji şans işi biraz.
eğer kutu geldiğinde açılmış gibiyse ne yapmamı önerirsiniz

daha önce 6 7 kez bu sistemle ürün aldim ve yaklasik 3 4 tane de ürün sattim yapilmasi gereken şu
faturaya bakarsın ürünün seri no ile eşleşmesi lazım
sitesine girip seri no dan garanti kontrolü yaparsin
kartı takıp bir sorunu varmi diye benchmark .vb bakarsın
bunlarin hiçbirinde sorun yoksa alışverişi onaylarsın değilse iade edersin giden ödediğin paramgüvende bedeli olur sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri