CyberPassenger
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Bütçe
- 3000
Merhaba. Abdullah abinin yaptığı ekran kartı çekilişlerinde bir şey kazanamadım. Parayla sattı onu da almayı başaramadım. Pes ettim.
Sistemimde, Abdullah abinin yıllar önce videosunu yapması üzerine aldığım RX460 oem ekran kartı takılı. Kart beni yarı yolda bırakmadı. Hala sapasağlam ancak malum performansı düşük.
Sonuç olarak ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum ama hangi kartı alayım karar veremedim. Alırken nelere dikkat etmeliyim bunları da bilmiyorum. Bütçem 3000 TL.
Ayrıca ikinci el yerine sıfır olsun derseniz, o yönde de önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. (Sıfır almam zor ama bütçeye misal 6K diyelim.)
Sistem Özellikleri:
Asus Tuf Gaming B450M-Plus 2
AMD Ryzen 5 3600X
Corsair Vengeance RGB Pro 8+8 3200MHz DDR4 CL16
M2 SSD + WD Harddisk
High Power 500W 80+ Bronze
Sistemimde, Abdullah abinin yıllar önce videosunu yapması üzerine aldığım RX460 oem ekran kartı takılı. Kart beni yarı yolda bırakmadı. Hala sapasağlam ancak malum performansı düşük.
Sonuç olarak ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum ama hangi kartı alayım karar veremedim. Alırken nelere dikkat etmeliyim bunları da bilmiyorum. Bütçem 3000 TL.
Ayrıca ikinci el yerine sıfır olsun derseniz, o yönde de önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. (Sıfır almam zor ama bütçeye misal 6K diyelim.)
Sistem Özellikleri:
Asus Tuf Gaming B450M-Plus 2
AMD Ryzen 5 3600X
Corsair Vengeance RGB Pro 8+8 3200MHz DDR4 CL16
M2 SSD + WD Harddisk
High Power 500W 80+ Bronze