İKİNCİ EL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
61
Bütçe
3000
Merhaba. Abdullah abinin yaptığı ekran kartı çekilişlerinde bir şey kazanamadım. Parayla sattı onu da almayı başaramadım. Pes ettim.
Sistemimde, Abdullah abinin yıllar önce videosunu yapması üzerine aldığım RX460 oem ekran kartı takılı. Kart beni yarı yolda bırakmadı. Hala sapasağlam ancak malum performansı düşük.
Sonuç olarak ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum ama hangi kartı alayım karar veremedim. Alırken nelere dikkat etmeliyim bunları da bilmiyorum. Bütçem 3000 TL.
Ayrıca ikinci el yerine sıfır olsun derseniz, o yönde de önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. (Sıfır almam zor ama bütçeye misal 6K diyelim.)

Sistem Özellikleri:
Asus Tuf Gaming B450M-Plus 2
AMD Ryzen 5 3600X
Corsair Vengeance RGB Pro 8+8 3200MHz DDR4 CL16
M2 SSD + WD Harddisk
High Power 500W 80+ Bronze

Merhaba. Abdullah abinin yaptığı ekran kartı çekilişlerinde bir şey kazanamadım. Parayla sattı onu da almayı başaramadım. Pes ettim.
Sistemimde, Abdullah abinin yıllar önce videosunu yapması üzerine aldığım RX460 oem ekran kartı takılı. Kart beni yarı yolda bırakmadı. Hala sapasağlam ancak malum performansı düşük.
Sonuç olarak ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum ama hangi kartı alayım karar veremedim. Alırken nelere dikkat etmeliyim bunları da bilmiyorum. Bütçem 3000 TL.
Ayrıca ikinci el yerine sıfır olsun derseniz, o yönde de önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. (Sıfır almam zor ama bütçeye misal 6K diyelim.)

Sistem Özellikleri:
AMD Ryzen 5 3600X
M2 SSD + WD Harddisk
İkinci el olarak 2060 sıfır olarak 6K ise RX6600 alabilirsin. İkinci el alırken 2060 alıyorsan garanti olup olmamasına takılma, çoğunun kalmadı. En az 2 fanlı, problemsiz ve test sonucuyla beraber almanı öneririm.

@Abdullah Hacıgül abi bende almak istiyordum kartlarından bu arada 1660s alabilirsin abdullah abi 3k ya satıyor parasınıda depremzedelere veriyordu bildiğim kadarıyla

@Abdullah Hacıgül abi bende almak istiyordum kartlarından bu arada 1660s alabilirsin abdullah abi 3k ya satıyor parasınıda depremzedelere veriyordu bildiğim kadarıyla
Onlar tükendi hocam.

Sistem Özellikleri:
AMD Ryzen 5 3600X
M2 SSD + WD Harddisk
Hocam yeni kart alınca eski rx460ı satarsanız fiyata göre alabilirim.

O kartları 5 dakikada sahiplendirdi bir kaç satte sattı
ama bende almak istediğmi belirtmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abdullah abiye daha önce

abdullah abiye daha önce

yazdım ama Abdullah abiye ulaşamıyorum maalesef

Onlar tükendi hocam.

Hocam yeni kart alınca eski rx460ı satarsanız fiyata göre alabilirim.
Yedek tutmayı düşünüyordum ama piyasada da satılıyormuş. Ne kadar bir bütçeye talipsiniz siz

yazdım ama Abdullah abiye ulaşamıyorum maalesef

Yedek tutmayı düşünüyordum ama piyasada da satılıyormuş. Ne kadar bir bütçeye talipsiniz siz
Suan onluk butce yok anca uyguna verirseniz alabilirim.

Geri