Ne için kullanacağına bağlıArkadaşlar merhaba 6-7 arası bi ekran kartı almak istiyorum ikinci el istanbul eskişehir ankara içi olabilir tavsiyede bulunabilecek var mı rica etsem amd veya nvidia arasında kararsız kaldım
pardon 8 k sanmıştım bütçeyi, rtx 3060ti-rx 6700xt 6750 xt bulunabilirrtx 3070 veya rx 6800 alınır bu bütçeyle, yayın falan açmayacaksan sadece oyun için 6800 daha iyi
5600İşlemcin nedir?
Hocam tr faturalı 1.5 yıl daha garantili 6800 buldum 6.5a almalı mıyım sizcertx 3070 veya rx 6800 alınır bu bütçeyle, yayın falan açmayacaksan sadece oyun için 6800 daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon 8 k sanmıştım bütçeyi, rtx 3060ti-rx 6700xt 6750 xt bulunabilir
Hocam ben aslında şeyi sormak istemiştim direkt sahibinden üzerinden şunu alabilirsin bunu alabilirsin tarzıinsanı kanser edersiniz *** soruya soruyla karşılık verip cevap vermeden tavsiye vermek felan tam psikolojik vaka
Bahsettiğin rakamara 3070 ve türevleri geliyor.
7 k dan aşağı pek bulunmuyo hocam, temizse alınır tabi5600
Hocam tr faturalı 1.5 yıl daha garantili 6800 buldum 6.5a almalı mıyım sizce
Hocam ben aslında şeyi sormak istemiştim direkt sahibinden üzerinden şunu alabilirsin bunu alabilirsin tarzı
alınır, hangi marka kartHocam 10 dakka furmark testi 36 fan 54 derece 1.5 yıl garantisi var aliyim mi diyosunuz
ben nvidia veya amd değilde başka bir kısıma önem göstermeni belirteceğim. piyasa malesef '' miningten çıkma abi gel testini yap bak hiç ısınmıyor zaten mining falan çok kısa kullanıldı oyun oynandı'' gibi dolandırma düzeyine varan katakullecilerle dolu. eğer ki cebinin yanmamasını istiyorsan resmi büyük bir mağaza faturası eylül 2022 ve sonrasında satın alınmış ekran kartı alman yönünde. çünkü bu tarihten öncekilerin çoğu miningte kullanılmış ve ne kadar temiz densede eli kulağında kartlar olacaktır test edersn çalışır ama birgün bi kalkarsın vram hatası kondansatör hatası o hatası bu hatası derken eyvahlarla kalakalırsın. aman diyim. ben miningten çıkma kart tavsiye etmiyorum almayın aldırmayın çok kişinin canı yandı ve aa ne güzel bu kart bu kadar ucuz olur mu ya resmen 3050 fiyatına 3070 satıyorlar çökmeliyim dediğin an hapı yuttuğun an oluyor.Arkadaşlar merhaba 6-7 arası bi ekran kartı almak istiyorum ikinci el istanbul eskişehir ankara içi olabilir tavsiyede bulunabilecek var mı rica etsem amd veya nvidia arasında kararsız kaldım
Hocam siz de haklısınız ama malum ekonomi de büyük bi etken ben sadece acaba diye bi sormak istedim büyük ihtimal kartla mining yapılmıştır yanlış bilmiyosam 3 yıl garantili oluyor kartlar ve daha 1 yıldan fazla garantisi varmış mining geçmişi vardır fakat fiyat uygun geldiği sıcaklık değerleri de uygun geldiği için almayı düşünüyorum şuanlıkben nvidia veya amd değilde başka bir kısıma önem göstermeni belirteceğim. piyasa malesef '' miningten çıkma abi gel testini yap bak hiç ısınmıyor zaten mining falan çok kısa kullanıldı oyun oynandı'' gibi dolandırma düzeyine varan katakullecilerle dolu. eğer ki cebinin yanmamasını istiyorsan resmi büyük bir mağaza faturası eylül 2022 ve sonrasında satın alınmış ekran kartı alman yönünde. çünkü bu tarihten öncekilerin çoğu miningte kullanılmış ve ne kadar temiz densede eli kulağında kartlar olacaktır test edersn çalışır ama birgün bi kalkarsın vram hatası kondansatör hatası o hatası bu hatası derken eyvahlarla kalakalırsın. aman diyim. ben miningten çıkma kart tavsiye etmiyorum almayın aldırmayın çok kişinin canı yandı ve aa ne güzel bu kart bu kadar ucuz olur mu ya resmen 3050 fiyatına 3070 satıyorlar çökmeliyim dediğin an hapı yuttuğun an oluyor.
garantiden baya dönen var garantiye güvenme demiyorum ama mining garantisi bi tuhaf oluyor. çünkü koca koca yazıyorlar satış yapan mağazalarda mining'te kullanılan kartlar garanti dışı kalabilir diye. ben vram arızasıyla garantiden dönen çok kart gördüm. yani mining karttı boşuna demiyorum almayın aldırmayın diye. yine tercih meselesi tabii ki risk almak isteyen deneyebilir ama kaz'a yürüyeim derken eldeki tavuktan olan baya kardeşimiz oldu.Hocam siz de haklısınız ama malum ekonomi de büyük bi etken ben sadece acaba diye bi sormak istedim büyük ihtimal kartla mining yapılmıştır yanlış bilmiyosam 3 yıl garantili oluyor kartlar ve daha 1 yıldan fazla garantisi varmış mining geçmişi vardır fakat fiyat uygun geldiği sıcaklık değerleri de uygun geldiği için almayı düşünüyorum şuanlık