- Reaksiyon skoru
- 2
ısı değerleri normal gözüküyor, fiyatı da gayet uygun sayılır PSU ile birlikte. alınabilir.ikinci el ekran kartı alıcam msi 3060ti sıcaklık değerleri böyle 8k fiyatı ve yanında 600w corsair psu da vericek sizce alınır mı? yoksa ikinci ele hiç bulaşmamalımıyım
Biraz daha indirim yapsa güzel olur aslında. Bakım yaparsın aldıktan sonra.ikinci el ekran kartı alıcam msi 3060ti sıcaklık değerleri böyle 8k fiyatı ve yanında 600w corsair psu da vericek sizce alınır mı? yoksa ikinci ele hiç bulaşmamalımıyım
yani kart alınır mı? furmakr testini yanlış mı yapmış doğrumu anlayamadımda zaten çözünürlüğe baktınmı acabaPsuyu alma 6750 ver
çözünürlüğü değişik gibi testte fark eder mi?ısı değerleri normal gözüküyor, fiyatı da gayet uygun sayılır PSU ile birlikte. alınabilir.
şimdi gördüm hocam adam çözünürlüğü düşürmüş, testi 1080P yada 2K da yapmasını isteyin.yani kart alınır mı? furmakr testini yanlış mı yapmış doğrumu anlayamadımda zaten çözünürlüğe baktınmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çözünürlüğü değişik gibi testte fark eder mi?
tamamdırşimdi gördüm hocam adam çözünürlüğü düşürmüş, testi 1080P yada 2K da yapmasını isteyin.
şimdi söyledim bana yazdığı mesaj -aslında zaten 1080pde yaptım orda yanlış gözükmüş dedi 1080in altında seçenek yok zaten- bunu yazdışimdi gördüm hocam adam çözünürlüğü düşürmüş, testi 1080P yada 2K da yapmasını isteyin.
Aynen 1080'in altında kesin yokturtamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi söyledim bana yazdığı mesaj -aslında zaten 1080pde yaptım orda yanlış gözükmüş dedi 1080in altında seçenek yok zaten- bunu yazdı
tamamdır teşekkürlerAynen 1080'in altında kesin yokturdolandırıcı olabilir hocam fazla uyguna veriyor kartı zaten.
tamamdır ben bakayım teşekkürler