Fiyatı nedir sıfır rx 6500 xt de tercih edilebilirArkadaşlar merhaba ikinci el gtx 1660 buldum alırken nelere dikkat etmeliyim bir sorunu varsa bunu nasıl anlarım şimdiden teşekkürler.
kanka şimdi bende r3 3200 g var anakartimla birliktelik veriyorum karşı taraf i5 9400 f anakartiyla veriyor üstüne ben 3000 veriyorum güzel takas benceFiyatı nedir sıfır rx 6500 xt de tercih edilebilir
ozaman almadan kendi evinde test yapmasını söylemem gerekiyor anladımFurmark ve oyun testi yapın.
çalışıyodurda testler gerektiği gibi ciktiktan sonra kartta bi sıkıntı varmıdır güvenmiyorumözellikle çalışmasına dıkkat et
furmark yapçalışıyodurda testler gerektiği gibi ciktiktan sonra kartta bi sıkıntı varmıdır güvenmiyorum
evet dahil ve hocam birde kendi bilgisayarımin anakartini falan cikaricam kendim sonra yeni aldıklarımi takicam hali hazirda bulunan ssdye baglicam bir sorun olurmu pekiEkran kartı da dahil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dahilse alınır
Furmark yapın 3d mark occt vram 3d testlerini kesinlikle yapin en az 7 dk olsun occt kırmızı yanarsa bozuktur oyun testlerini yapın fps karşılaştırınArkadaşlar merhaba ikinci el gtx 1660 buldum alırken nelere dikkat etmeliyim bir sorunu varsa bunu nasıl anlarım şimdiden teşekkürler.
İçi açılmış mıçalışıyodurda testler gerektiği gibi ciktiktan sonra kartta bi sıkıntı varmıdır güvenmiyorum
benim pcde 650 watt sharkon 80 + varYok bi sorun olmaz alınır kaç watt psu var senin pcde
bilmiyorum onu sormadımİçi açılmış mı