cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
t6 ultramı sonunda satabilcem
ne kadara sdfgbhıoewlknHayirli olsun benim xiaomi kulakligin teki kayboldu digerini satiyorum
Baya güzel görünüyor, beklediğimize değecek. Bu gün RX570'i ilana koydum, buraya da kategori gelsin koyayım.Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;
Alıntıyı görüntüle
Bronz ve üstü satış yapabilsin lütfen sadece.Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Paranın burada kalması Abdullah abinin başını ağrıtabilir. Burada sadece alıcı ile satıcı tanışır.Sonunda geliyor.
GET gibi olursa güzel olur.
Önce burada kalsın para onaylayınca gelsin gibi gibi.
40 lirane kadara sdfgbhıoewlkn
Valla bol kavgalı, bol teşekkürlü bir yer olacağını düşünüyorum. Ama güzel oluyor.Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
200 mesaj olabilir malum forumdaki gibi.Bronz ve üstü satış yapabilsin lütfen sadece.
Öteki türlü yamuklar olabilir.
Ayrıca ikinci el eşya alırken ve satarken dikkat edilmesi gerekenler diye konu açmanız iyi olur.