Neler Yeni

İkinci El Forum Sayfamız Hazırlık Aşamasında

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çook iyi olur. TP'de belirli bir mesaj sayısından fazla mesaj yazan üyeler konu açabiliyordu sanırım sadece, böyle bir şey olmazsa güzel olur :)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum

KONU İÇİ;

Alıntıyı görüntüle

ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;

Alıntıyı görüntüle
Baya güzel görünüyor, beklediğimize değecek. Bu gün RX570'i ilana koydum, buraya da kategori gelsin koyayım.

T.P.G.

80+ Titanium
Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum

KONU İÇİ;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bronz ve üstü satış yapabilsin lütfen sadece.
Öteki türlü yamuklar olabilir.
Ayrıca ikinci el eşya alırken ve satarken dikkat edilmesi gerekenler diye konu açmanız iyi olur.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok iyi olmuş @Abdullah Hacıgül abi bçyle bişey lazımdı yakın zamanda görürüz inşallah çok güzel ilerliyor forum.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
BU arada gelirse çok iyi olur satmam gereken eşyalar var

goal

80+
Donanım Arşivi, müthiş projeler ile büyümeye devam ediyor. Tebrik ederim!

Son düzenleme:

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

KONU İÇİ;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Valla bol kavgalı, bol teşekkürlü bir yer olacağını düşünüyorum. Ama güzel oluyor.

Top Bottom