Neler Yeni

İkinci El Forumu İçin Düzenlemelere Başladık!

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dostlar selamlar. Herkesin merakla beklediği ikinci el forumumuz için gerekli eklentiyi test sitesinden çıkartıp forumumuza taşıma işlemine başladık. Bazıları zaten bunu hemen fark etmişti, fakat profilinizdeki bölümleri görüp bunlar ne dememeniz için ufak bir duyuru yapmak istedim. Düzenlemelere tam gaz devam ediyoruz, kısa bir süre içerisinde sizlerin kullanımına sunulacaktır. Arada bu konuya çeşitli güncellemeler atacağım, takipte kalın :)

Alıntıyı görüntüle
İlgili kategorideki ilanların listelendiği alan.

Alıntıyı görüntüle
Örneğin bir anakart ya da işlemci ilanı açacaksanız soket seçimi yapabileceksiniz. Farklı kategorilerde farklı filtreler olacak.
Vallaha bekliyoruz:)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ne zaman gelir hemen satıcam

FatihC

80+
Elinize sağlık, süpersiniz. Bir tek eksik kalıyor, o da mobil uygulama :) Umarım bir gün onu da görürürüz. Başarılar ve hayırlı olsun şimdiden.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Elinize sağlık, süpersiniz. Bir tek eksik kalıyor, o da mobil uygulama :) Umarım bir gün onu da görürürüz. Başarılar ve hayırlı olsun şimdiden.

FatihC

80+
Teşekkür ederim. Bilgisayardan yana sıkıntım yok ama telefonda sıkıntı. Chrome kullanmıyorum telefonda. O yüzden olsa güzel olur demiştim. Telefonum da iOS. Biraz sıkıntı yani benim için ama yine de böyle bir şeyin varlığından haberdar değildim, o yüzden teşekkürler.

Komando41.

80+ Silver
hastasına satılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35