O bütçelere sıfır yok mu ki ?rx 6600 ve ryzen 5 5600 kullanıyorum, psu değiştirmem gerek. 1000 - 1500 arası bütçem var. Sizce ikinci el fps hydro k 600w alınır mı? sertifikası yok.
alınabilir de, max bütçe ne sıfır önerelim olmadı.
80+ bronz sertifikası olması lazım.rx 6600 ve ryzen 5 5600 kullanıyorum, psu değiştirmem gerek. 1000 - 1500 arası bütçem var. Sizce ikinci el fps hydro k 600w alınır mı? sertifikası yok.
Uzak durun...
Bunlar var.1000-1500TL
Aerocool değilde High Poweri öneririm bendeSıfır almanı tercih ederim, ikinci el psu'lar sıkıntı yaratabiliyor çünkü psu tak çalıştır bir parça olarak görülüyor ve kalitesi ile beraber yılların verdiği çalışma ile yorulabiliyor, bir sıkıntı olmaması adına sıfır alman mantıklı olur. Alacağın ünitede çok kaliteli değil zaten. Attığım görselde sana uygun PSU'lar var bakabilirsin.
Aynen bende bunların görselini atmıştım arkadaşa.Bunlar var.
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.comHigh Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 700W 85+ Bronze 54A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Aerocool değilde High Poweri öneririm bende
Aero halt etmiş high power ile kıyaslanca.Aynen bende bunların görselini atmıştım arkadaşa.
KesinlikleAero halt etmiş high power ile kıyaslanca.