6600 xt bulunulabilirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kart bu yaşadığım şehirde görüp alma şansım var. Bu kart alınır mı değer mi 5500 TL ye.
yaşadığın şehirdeyse test edip al işte alınır o fiyataAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kart bu yaşadığım şehirde görüp alma şansım var. Bu kart alınır mı değer mi 5500 TL ye.
12gb modeli sıcaklık 68 i geçmedi yazmış. tabii ki bende test edicem.Garantisi varsa alınır tabii sıcaklık değerleri de önemli %100 yükte kaç derece oluyor öğrenirsen 75i geçmiyorsa iyi 70i geçmiyorsa çok iyidir
Kız arkadaşıma aldım, bebek gibi kart. 63derece üstü görmedi. Fp bir model. Alan kişi muhtemelen 4-5ay önce aldı, sıfırı 7k idi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilmediğimden soruyorum gerçekten gainward soğutma konusunda iyi mi?Test edilip alınır. 3060ti modelini kullanıyorum. Gayet yeterli bir soğutması var.
Elbette piyasadaki en iyi soğutmaya sahip kart değil ama kötü de değil. F/p açısından başarılı bir model.Bilmediğimden soruyorum gerçekten gainward soğutma konusunda iyi mi?
Modeline göre değişiyor ama giriş seviye kartlarda modelin pek bir önemi yok. Olay zaten fp oranını yakalamak. Hem zaten çok güçlü kartlar olmadığı için alev atmıyor.Bilmediğimden soruyorum gerçekten gainward soğutma konusunda iyi mi?
4060 düşünüyorum da kafam çok karışık ne alacağımı kestiremiyorumModeline göre değişiyor ama giriş seviye kartlarda modelin pek bir önemi yok. Olay zaten fp oranını yakalamak. Hem zaten çok güçlü kartlar olmadığı için alev atmıyor.