Yok la o kadar iyi değil. Bende var. 12 gb olduğuna bakmayın hepsini kullanmaya kalkınca fps düşüyor. 3060ti 8gb alsaydım diyorum3060 12GB daha iyi
ben daha yeni 3070 ti sattım 10 bine sebebiyse güç kaybetmeye başlamıştı. Alan kişiyi tabii ki bilgilendirdim henüz ağustosa kadar garantisi vardı. Yalnız ben önermem. amd serisinden aynı bütçeye tekabul eden daha güncel bir kart varsa onlara yönelmenizi önerebilirim. Güncellikten kastım çıkış tarihiİkinci elde maksimum 9.000TL'ye bulunabiliyor sizce alınır mı? Nasıl kart?
Hocam kafama en çok uyan ekran kartı 3070, hem güçlü hemde gtx ve 2000 serisi kadar eski değil.Nasıl gücünü kaybediyor anlamadımben daha yeni 3070 ti sattım 10 bine sebebiyse güç kaybetmeye başlamıştı. Alan kişiyi tabii ki bilgilendirdim henüz ağustosa kadar garantisi vardı. Yalnız ben önermem. amd serisinden aynı bütçeye tekabul eden daha güncel bir kart varsa onlara yönelmenizi önerebilirim. Güncellikten kastım çıkış tarihi
https://forum.donanimarsivi.com/kon...mans-kaybi-yardim.1054734/page-2#post-9496504 şöyle konu açmıştım bakabilirsinizHocam kafama en çok uyan ekran kartı 3070, hem güçlü hemde gtx ve 2000 serisi kadar eski değil.Nasıl gücünü kaybediyor anlamadım
6700xt al bence daha ucuz hemHocam kafama en çok uyan ekran kartı 3070, hem güçlü hemde gtx ve 2000 serisi kadar eski değil.Nasıl gücünü kaybediyor anlamadım
Amd hatalarıyla driverlerıyla uğraşmak istemiyorum6700xt al bence daha ucuz hem
Okudum hocam forumunuzu ekran kartı olarak ne önerirsiniz?https://forum.donanimarsivi.com/kon...mans-kaybi-yardim.1054734/page-2#post-9496504 şöyle konu açmıştım bakabilirsiniz
Bir arkadaş performans düşüşü yaşadığını belirtmiş kararsız kaldım500-1000 tl fazlasına 3070ti lar var diye biliyorum kendimde kullandığım kart olduğu için önermekte sakınca duymuyorum gayet mantıklı bir tercih
benim durum tamamen şanssızlık olabilir çünkü dediğim gibi daha ağustosa kadar garantisi bile var.Amd hatalarıyla driverlerıyla uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okudum hocam forumunuzu ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
Bir arkadaş performans düşüşü yaşadığını belirtmiş kararsız kaldım
Teşekkürler hocam RX 6800 ikinci elde 9500TL'ye kutulu garantili halde bile bulunulamiyor zaten baştada belirttiğim gibi AMD ile hiç uğraşasım yok umarım sizin kartınız şanssızlık sonucudur.benim durum tamamen şanssızlık olabilir çünkü dediğim gibi daha ağustosa kadar garantisi bile var.
ama ne önereceğimi sormuşsunuz o nedenle söyleyeceğim 3070 gayet mantıklı o fiyat aralığında lakin çok iyi test etmenizi tavsiye ederim. biraz daha çıkarsanız 3070 ti da öneririm. dediğim gibi ben 10 a sattım daha yeni. rx 6650 xt olabilir 2022 de yani 2 yıl daha genç bir kart ama %35 kadar daha güçsüz. Bundan gerisi sizin tercihinize kalıyor. rx 7600 olabilir 2023 te çıkmış bir kart ama o da %35 kadar daha güçsüz.
6800xt mantıksız olur çünkü aşağı yukarı aynı tarihlerde çıkmış ve güçleri denk kartlar bence burada 3070 daha mantıklı. veya 6750 xt olabilir 2 yaş daha genç ama ortalama %15 daha güçsüz denebilir. Epey data verdim tercih sizin
RX 6800 ikinci elde 6 ay garantili 10.000TL'ye bulunabiliyor rtx 3070 hem daha ucuz hemde Nvidia olma nedeniyle daha güvenilir.RX 6800 alırsan daha iyi olur ikinci elde ama stable diffusion gibi yerlerde bence Nvidia almak daha iyidir.
o bütçe için 3070 veya 3070 ti iyi bir tercih olur ama benim belirttiğim durumum gibi olmaması için dikkat edin gerisi şans zaten şimdiden hayırlı olsun dostumTeşekkürler hocam RX 6800 ikinci elde 9500TL'ye kutulu garantili halde bile bulunulamiyor zaten baştada belirttiğim gibi AMD ile hiç uğraşasım yok umarım sizin kartınız şanssızlık sonucudur.
RX 6800 ikinci elde 6 ay garantili 10.000TL'ye bulunabiliyor rtx 3070 hem daha ucuz hemde Nvidia olma nedeniyle daha güvenilir.
Şuan hangi ekran kartını kullanıyorsuno bütçe için 3070 veya 3070 ti iyi bir tercih olur ama benim belirttiğim durumum gibi olmaması için dikkat edin gerisi şans zaten şimdiden hayırlı olsun dostum