Bir süre kullanırım ama satmak istiyorum. Geçici olarak GT 1030 veya daha alt bir ekran kartı almak istiyorum.Satmak yerine sisteminizde geçici olarak kullanın?
Yarın çalışmaya başlıyorum, biriktirdiğim para ile bir şekilde RTX 3060 almak istiyorum.satıp ne yapıcaksın ki
2500 e rahat satarsınMSI RX 570 4GB Armor Ekran kartını satmak istiyorum. Lakin fiyat konusunda çok kararsızım 2500 civarı eder mi? 1.5 yıl temiz kullanılmış hiç mining yapılmamıştır.
inşallah istediğiniz kartı alabilirsiniz hocamBir süre kullanırım ama satmak istiyorum. Geçici olarak GT 1030 veya daha alt bir ekran kartı almak istiyorum.
Yarın çalışmaya başlıyorum, biriktirdiğim para ile bir şekilde RTX 3060 almak istiyorum.
aga bence sistemi komple sat öyle al 3060 tek başına alrısan bir servet ödersin ekran kartınaBir süre kullanırım ama satmak istiyorum. Geçici olarak GT 1030 veya daha alt bir ekran kartı almak istiyorum.
Yarın çalışmaya başlıyorum, biriktirdiğim para ile bir şekilde RTX 3060 almak istiyorum.
Tek başına 3060 ne işime yarasın hocamaga bence sistemi komple sat öyle al 3060 tek başına alrısan bir servet ödersin ekran kartına
hayr hayır onu demek isstemedim sistemi komple sat 3060lı hazır sistem al demek istedimTek başına 3060 ne işime yarasın hocam
Hem ben imzamdaki parçaların tamamını 4800 TL civarına aldım. Şuan 6500 TL civarı yani satarsam bir daha bu parçalara kesinlikle ulaşamam.
rica ederimOlabilir bu fikriniz için teşekkürler