C Cannhltt 80+ Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim CanH 31 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Eyup1907 yazmış: Çocuğun evinden al sistemi Devamı için tıklayın... Hocam sistem elimde bi sorun yok gibi şuanlık ama ethernet kullanmıyorum onun için usb girişli wifi adaptörü aldım bunu nasıl kurcam allah rızası için
Eyup1907 yazmış: Çocuğun evinden al sistemi Devamı için tıklayın... Hocam sistem elimde bi sorun yok gibi şuanlık ama ethernet kullanmıyorum onun için usb girişli wifi adaptörü aldım bunu nasıl kurcam allah rızası için
E Eyup1907 80+ Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Eyüp 1 Nisan 2025 #15 Cannhltt yazmış: Hocam sistem elimde bi sorun yok gibi şuanlık ama ethernet kullanmıyorum onun için usb girişli wifi adaptörü aldım bunu nasıl kurcam allah rızası için Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bunu bilmiyorum ya ben kullanmıyorum adaptör ethernet kablosu imkanın varsa net onu kullan
Cannhltt yazmış: Hocam sistem elimde bi sorun yok gibi şuanlık ama ethernet kullanmıyorum onun için usb girişli wifi adaptörü aldım bunu nasıl kurcam allah rızası için Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bunu bilmiyorum ya ben kullanmıyorum adaptör ethernet kablosu imkanın varsa net onu kullan