Neler Yeni

İkinci el ilan açmak için rank kısıtlaması gelsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sevgili dostlar açılan ilanların güvenilirliği açısından
ilanlar için rank zorunluluğu getirilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela abartmayacak şekilde minimum bronz rank olabilir.
Çünkü bir sürü yeni sayılabilecek hesaplardan ilan açılıyor bu sahte hesaplar ile sahte ilan yapıp kullanıcıyı dolandırma ihtimalini arttırıyor gibi

tabi yine o ilandaki ürünü alacak kişinin akıllı olması gerekir de burada demek istediğim sahte ya da multi artık siz ne derseniz hesaplarda rank olmayacağından
güvenliği bi tık arttırabiliriz gibi.

olası dolandırıcının burada 500 mesaj kasacak kadar uğraşıp ilan açacağını sanmıyorum bu yüzden rank zorunluluğunun etkili olacağını düşünüyorum.
tabi arada iyi amaçlı olanlar da yanacak ama güvenlik açısından bunu mantıklı görüyorum.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
En son birini dolandırdığı "iddia" edilen şahıs 80+ Bronze rütbesindeydi, başka vaka görmedim zaten :)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son birini dolandırdığı "iddia" edilen şahıs 80+ Bronze rütbesindeydi, başka vaka görmedim zaten :)
abi tabii ki de her ranklı kişi güvenilir olacak diye bir kaide yok da ben en aızından fake hesap açıp dolandırılma olayları olmaz diye demiştim :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hiçbirşey ifade etmez evet kasar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence mantıklı. Şimdi 5-10 mesajı olan adama mı güveneyim. Silver veya Gold olan adama mı güveneyim.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
1 hafta önce kayit olup 1-2 mesaji olan birine guvenmezsin mesela ama 2-3 yıldır kayitlidir 600 mesajı vardır boyle olunca ne olacak her zaman istendiği gibi calismayabilir benim anakart aldigim arkasasta rutbesizdi mesela telefon numarasını bile almadim ama arkadas bana islemci ve fanı bile hediye etti

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Gereksiz bence ama onaya bağlı olabilirler.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta önce kayit olup 1-2 mesaji olan birine guvenmezsin mesela ama 2-3 yıldır kayitlidir 600 mesajı vardır boyle olunca ne olacak her zaman istendiği gibi calismayabilir benim anakart aldigim arkasasta rutbesizdi mesela telefon numarasını bile almadim ama arkadas bana islemci ve fanı bile hediye etti
hocam konuda da dedim zaten iyiler de bunun yanında yanar ancak güvenlik açısından iyi olabilir diye eklemede bulundum yine son karar yöneticilerin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sevgili dostlar açılan ilanların güvenilirliği açısından
ilanlar için rank zorunluluğu getirilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela abartmayacak şekilde minimum bronz rank olabilir.
Çünkü bir sürü yeni sayılabilecek hesaplardan ilan açılıyor bu sahte hesaplar ile sahte ilan yapıp kullanıcıyı dolandırma ihtimalini arttırıyor gibi

tabi yine o ilandaki ürünü alacak kişinin akıllı olması gerekir de burada demek istediğim sahte ya da multi artık siz ne derseniz hesaplarda rank olmayacağından
güvenliği bi tık arttırabiliriz gibi.

olası dolandırıcının burada 500 mesaj kasacak kadar uğraşıp ilan açacağını sanmıyorum bu yüzden rank zorunluluğunun etkili olacağını düşünüyorum.
tabi arada iyi amaçlı olanlar da yanacak ama güvenlik açısından bunu mantıklı görüyorum.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Bronz çok ama sırf 2. el ilanı vermek için yan hesap açmanın önüne geçilmesi için 100 mesaj sınırı koyulabilir ikinci elde konu açmak için.

krammer

80+ Bronze
direkt hesap açıp ilan açamaması mantıklı olur bencede. Ama sınırlama ne olur onun düşünülmesi lazım..

Top Bottom