Ikinci el ipad önerisi 2025 yılında hala alınır mı hangisi alınmalı?

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
5500
merhaba arkadaşlar, windows laptop ve iphone kullanmaktayım. evde ve iş yerine götürmelik ve seyahatlerimde kullanmalık ipad arayışındayım. genel manada içerik tüketmek için kullanılacak bellki basit mobil oyunşar da yüklerim. bütçe 5-6 bin tl bandında. temiz ikinci el cihaz arıyorum ancak çok fazla modeli karşıma çıktı. ipad 5,6,7,8,9. nesiller ( ipad 9. nesil easy cepte 7 bin tl ) - ipad air ve mini modelleri de var bu fiyat bandında. kafam iyice karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
not: bütçeyi ortalama 5.5 olarak yazdım ama daha yeni ve güzel model için cüzi miktar üstüne çıkabilirim. ama bütçe civarında vey altında kalırsa çok daha iyi olur.

Ekler

• resim_2025-06-29_120531246.webp
    resim_2025-06-29_120531246.webp
    24.9 KB · Hit: 35
8-9 altına düşme.

128 GB altına düşme ben 128 kullanmama rağmen 55 GB yer kaldı boş şeyler de indirmedim

2. el 10. nesil al bence biraz daha birkitirp

teşekkürler, air ve minilerde peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler, genelde 64 bulunuyor o fiyatlarda. fazla indirme ve yükleme yapmaı düşünmüyorum yeterli olmaz mı yine de ?
Yetebilir çok temkinli kullanırsan

o kadar meblağ bağlamak istemiyorum. bir heves olarak güzel cihaz alıp sonrasında kullanmak istemezsem üzülürüm
bence ipad alma honor x9 al hem sıfır hemde işini gayet iyi görecektir hemde 120hz. Çok saçma olur bu eski şeyleri alman

bence ipad alma honor x9 al hem sıfır hemde işini gayet iyi görecektir hemde 120hz. Çok saçma olur bu eski şeyleri alman
685'li cihazda sırf 120Hz var diye alınmaz.

hep ios kullandım android bakmamıştım hiç, inceleyeceğim. easycepteki ipadler aklıma yatar gibi oldular

hep ios kullandım android bakmamıştım hiç, inceleyeceğim. easycepteki ipadler aklıma yatar gibi oldular
10k olsaydı 10. Nesil alınabilirdi hep ios kullandığın için ama çok eski cihazlar ve hep ısınıyorlar Honor x9 hem ekranı çok kaliteli hem 120hz tam günlük iş tableti oyunda oynayabilirsin.

Geri