İkinci el iphone 15 alınır mı?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,896
Elimde s23 fe var onu satıp apple ekosistemine geçmeyi düşünüyorum halihazırda elimde macbook air m4 var
Sizce 2. el iphone 15 alınır mı?

Elimde s23 fe var onu satıp apple ekosistemine geçmeyi düşünüyorum halihazırda elimde macbook air m4 var
Sizce 2. el iphone 15 alınır mı?
Macbooku bana satıp Samsung ekosistemine yönelmeye ne dersin kanka? Bendede watch 10airpods4anc 16pro max var Mac eksik :D

Macbooku bana satıp Samsung ekosistemine yönelmeye ne dersin kanka? Bendede watch 10airpods4anc 16pro max var Mac eksik :D
Macbook u sevdim aslında 1 ay oldu alalı bir de samsung ekosistemi çok da hoşuma gitmedi apple denemek istiyorum
Mac + iphone özellikleri baya iyi gibi duruyor

Macbook u sevdim aslında 1 ay oldu alalı bir de samsung ekosistemi çok da hoşuma gitmedi apple denemek istiyorum
Mac + iphone özellikleri baya iyi gibi duruyor
Evet iyi bende mac seviyorum ama oyunda oynuyorum Mac’te oyun oynanmıyor diyorlar yoksa masaüstü toplamazdım..

Evet iyi bende mac seviyorum ama oyunda oynuyorum Mac’te oyun oynanmıyor diyorlar yoksa masaüstü toplamazdım..
Cyberpunk 2077 bitirdim 2 gün önce oynadığım oyunların yüzde 99 ını açıyor
Fortnite oynayamadım anticheat muhabbetinden bir de aoe4 o da microsoft sağolsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türk cihazı mı alıcaksın 15 pro yu
Düz 15 128gb düşünüyorum ya 2. el ya da yenilenmiş (yenilenmiş iade hakkı oluyor 14 gün beğenmezsem geri gönderirim anında)

Geri