temizse alınırMerhaba arkadaşlar, ben ikinci el İphone 8 Plus almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatları 5.5k ile 8k arasında değişiyor. Oyun oynamıyorum sosyal medya kullanıyorum biraz, fotoğraf falan çekiyorum bu kadar.
ya iphone uzun ömürlü falan tamamda bence artık en aşşağı xs veya xr modellerinden itirabaren alınması lazım bende xr var satıyorum 8300 eMerhaba arkadaşlar, ben ikinci el İphone 8 Plus almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatları 5.5k ile 8k arasında değişiyor. Oyun oynamıyorum sosyal medya kullanıyorum biraz, fotoğraf falan çekiyorum bu kadar.
bana baya bir süre arattı ekranı büyük olması önemli ama alıştım ya bunu değiştirirsem ileride yeni modelini almak isterimHocam, ekran biraz büyük olsun istiyorum da, 8 Plus alsam se 2020'yi aratır mı?
kullanmıyorum ama 7 plus ya da 8 e geçeceğim cihazı sorunsuz olarak biliyorum kullanışlıSiz kullanıyor musunuz? Kasma donma vs. oluyor mu?
aynı zevki vermiyo iphone dediğinde ortada tuş olacak...7.5-8k arası verilmesi mantıksız bence.Onun yerine İphone x zorlasan bulunabilir.