Öneri İkinci el İphone 8 Plus alınır mı?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,234
Merhaba arkadaşlar, ben ikinci el İphone 8 Plus almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatları 5.5k ile 8k arasında değişiyor. Oyun oynamıyorum sosyal medya kullanıyorum biraz, fotoğraf falan çekiyorum bu kadar.

Merhaba arkadaşlar, ben ikinci el İphone 8 Plus almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyatları 5.5k ile 8k arasında değişiyor. Oyun oynamıyorum sosyal medya kullanıyorum biraz, fotoğraf falan çekiyorum bu kadar.
temizse alınır

7.5-8k arası verilmesi mantıksız bence.Onun yerine İphone x zorlasan bulunabilir.

ya iphone uzun ömürlü falan tamamda bence artık en aşşağı xs veya xr modellerinden itirabaren alınması lazım bende xr var satıyorum 8300 e

ıphone se 2020 bakabilirsin aradığın özellikleri karşılıyorsa

Hocam, ekran biraz büyük olsun istiyorum da, 8 Plus alsam se 2020'yi aratır mı?
bana baya bir süre arattı ekranı büyük olması önemli ama alıştım ya bunu değiştirirsem ileride yeni modelini almak isterim
ha birde home tuşu baya iyi ya hoşuma gidiyor

6K yukarısı alınmaz.

Bende 8 Plus var 2018 den beri kullanıyorum , şuanki gelen iOS 16.02 güncellemesinden sonra biraz kasma donmalar olmaya başladı bu batarya performansına da bağlı. Cihaz alınır mı dersen alınır. En fazla 6K veya 6.5K verilir.

Geri