app store vs. uygulamalı kontrol el çakma mı diye.nasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?
iphone lerde kronik sorunlar çıkıyor bazen onun için bi sıkıntı çıkarsa iade edebileceğin bir yer olsun pil sağlığı kozmetik durumna dikkat et parmak izinedenasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?
İnternetten yenilenmiş olarak satılanları alma. Telefonculardan alabilirsin herhangi bir sorun olduğunda gidersin geri.nasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?
Usta 5s bile kasmıyor ne diyon seniPhone 7 alinmamasini oneririm bir surum sonra yavaşlıyacak diye biliyorum.
Sana oyle geliyor android kadar kasmıyordur ona lafım yok. Guncelleme almiyor ve yavaşlıyor.Usta 5s bile kasmıyor ne diyon sen
5Si bilmem de şuan günlük kullanımda 6S le en yeni iPhone akıcılık olarak aynıSana oyle geliyor android kadar kasmıyordur ona lafım yok. Guncelleme almiyor ve yavaşlıyor.