Oyun oynayacak mısınız? Render alacak mısınız?arkadaşlar foto daki özelliklerle bilgisayar alacağım 3800 TL 6 ay kullanılmış değer mi.Bir de ekran kartı harici mi dahili mi anlayamadım
hocam valorant ve rocket league oynuyorum kaldırır mıOyun oynayacak mısınız? Render alacak mısınız?
Yoksa sadece gündelik işler için mi kullanacaksınız?
Oyun vs. içinse bence 3800TL fazla gibi geldi bana.
Kaldıracağını hiç mi hiç sanmıyorum.hocam valorant ve rocket league oynuyorum kaldırır mı
usta 0 alıyım diyorum 5000 tl ye 4 gb ram veriyor 128 ssd hangi seçimi yapmalıyım1500 liradan fazla verilmez buna. Millet çıldırmış...
1500 liradan fazla verilmez buna. Millet çıldırmış...
Kral piyasa uçuyor,1050ti i5 9.nesil laptoplar 4500-7000 e satılıyor1500 liradan fazla verilmez buna. Millet çıldırmış...
Kaldıracağını hiç mi hiç sanmıyorum.
Kaldırsa bile çok kanser olursunuz gibi.
Bunun yerine biraz bütçe arttırıp bundan kat kat kat daha iyi bir masaüstü toplayabilirsiniz benceü
hocam üni ye gideceğim oyüzden laptop alıyorum mecburum daha doğrusuKaldıracağını hiç mi hiç sanmıyorum.
Kaldırsa bile çok kanser olursunuz gibi.
Bunun yerine biraz bütçe arttırıp bundan kat kat kat daha iyi bir masaüstü toplayabilirsiniz bence.
Piyasası bilmiyor muyum dostum ben? Az araştırmayı bilirsen en kötü 2. Nesil i5 işlemcili bir laptopu 1500-1600'e bulursun.Kral piyasa uçuyor,1050ti i5 9.nesil laptoplar 4500-7000 e satılıyor
dediğin özellikleri 5000 e bulursam anında yapışırım ama yokKral piyasa uçuyor,1050ti i5 9.nesil laptoplar 4500-7000 e satılıyor
Estağfurullah yanlış anladınız örnek vermek maksadıyla dedim.Koyanlar var manasında.Piyasası bilmiyor muyum dostum ben? Az araştırmayı bilirsen en kötü 2. Nesil i5 işlemcili bir laptopu 1500-1600'e bulursun.
Daha da mı uçmuş fiyatlar? vay beedediğin özellikleri 5000 e bulursam anında yapışırım ama yok
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-oyun-ve-eba-zoom-icin-laptop-884097807/detay mesela bu dediğiniz gibi uygun fiyatlarada bulunuyor.Ben uçuk yazanları (ki geneli uçuk yazıyor,nadir uyguna denk geliyor) kast etmek istemiştim.Piyasası bilmiyor muyum dostum ben? Az araştırmayı bilirsen en kötü 2. Nesil i5 işlemcili bir laptopu 1500-1600'e bulursun.