Umutguenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Arkadaşlar 2.el 2 ay kullanılmış 6700xt alacağım 7500tlye amd ekran kartı kötüdür çökme sıkıntıları var diyen çok insan var bu konu hakkında beni aydınlatabilir misiniz
Test ederek al Suçmu Ticaret istersen elimde 6800 var Eğer suç değilse ticaret fiyatını söylerimArkadaşlar 2.el 2 ay kullanılmış 6700xt alacağım 7500tlye amd ekran kartı kötüdür çökme sıkıntıları var diyen çok insan var bu konu hakkında beni aydınlatabilir misiniz
o muhabbet eskide kalmış bende 4 senedir rx 570 var hala canavar gibi çalışıyor CS2 falan oynatıyor ama ben de yükseltmeyi düşünüyorum. fp olarak nvidia kartlardan daha iyi olabiliyor ama tabii ki uygun bütçem olsa ben en azından 4060ti ekran kartını alıp deneyimlemek isterim. Yani size kalmış bir seçenek çökme sorunu falan yaşamazsınız tabii ama testlerini de yapıp alın kartı.Arkadaşlar 2.el 2 ay kullanılmış 6700xt alacağım 7500tlye amd ekran kartı kötüdür çökme sıkıntıları var diyen çok insan var bu konu hakkında beni aydınlatabilir misiniz
bende aynı kart var oyunları çok iyi oynatır ancak 4-5 saat açık durduktan sonra oyun oynarken bir anda çökme sıkıntıları başladı sorun bulamadım driverlerimde güncelArkadaşlar 2.el 2 ay kullanılmış 6700xt alacağım 7500tlye amd ekran kartı kötüdür çökme sıkıntıları var diyen çok insan var bu konu hakkında beni aydınlatabilir misiniz