Neler Yeni

Ikinci el pc toplama yardım edin lütfen

COMPADRe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeynel utkan
ikici elden kutusu olmayan ama 2024 şubat faturalı ryzen5 5500 işlemci rx580 8 gb ekrankartı ve 8.2 den iki adet 3200 olması lazım ram buldum toplu alım olduğu için 5500 tl ye anlaştık adamla ancak çok emin olamadım genel olarak valorant tarzı oyunlar oynamayı pilanlıyorum ancak ara sıra da gta5 forza4 ya da işte daha yeni sayılabilecek oyunlarda da en az 60+ fps almak istiyorum bunlar bana yeterli olurmu bu konuda ve de fiyatı nasıl ekran kartının modeli birazcık eski ama madencilik olup olmadığını nasıl teyit edebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yuzarsef
bütçen kaç lira kardom?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan b
rx 580 yerine zorlayarak indirimle rx 6600 alınır uzay sistem kullanabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ryzen 5 5500 16 gb ram anakart ucuzundan bide rx6600 alınır bide psu tam 10 k tutar sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yuzarsef
böyle bir sistem alıp işlemcisini yükseltebilirsin işlemci olarak da bunu alırsan f/p cihazın olur.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
ikici elden kutusu olmayan ama 2024 şubat faturalı ryzen5 5500 işlemci rx580 8 gb ekrankartı ve 8.2 den iki adet 3200 olması lazım ram buldum toplu alım olduğu için 5500 tl ye anlaştık adamla ancak çok emin olamadım genel olarak valorant tarzı oyunlar oynamayı pilanlıyorum ancak ara sıra da gta5 forza4 ya da işte daha yeni sayılabilecek oyunlarda da en az 60+ fps almak istiyorum bunlar bana yeterli olurmu bu konuda ve de fiyatı nasıl ekran kartının modeli birazcık eski ama madencilik olup olmadığını nasıl teyit edebilirim
rx 580 muhtemelen 1 kerede olsa mining görmüştür ama eğer kartta ısı sorunu yoksa veya vram bir sıkıntı olmaz kartı alırken furmark superposition testi ve ağır bir oyunda vram testi yapın

COMPADRe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeynel utkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rx 580 muhtemelen 1 kerede olsa mining görmüştür ama eğer kartta ısı sorunu yoksa veya vram bir sıkıntı olmaz kartı alırken furmark superposition testi ve ağır bir oyunda vram testi yapın
Knk ısısı ağır yük altında 75 dereceleri görüyor diğer testleri de bu gün yapıcak adam

rx 580 yerine zorlayarak indirimle rx 6600 alınır uzay sistem kullanabilirmisin

ryzen 5 5500 16 gb ram anakart ucuzundan bide rx6600 alınır bide psu tam 10 k tutar sanırım.
Kral ikinci elleri bile 5000 tl den başlıyor rx580 ile arasında ne kadar performans farkı olur ki ben 2250 tl ye rx580 buldum iki katından da fazlaya denk geliyor uzay sistem kullanmayı düşünüyorum zaten bütçe öyle 8-10 bin bandın da

böyle bir sistem alıp işlemcisini yükseltebilirsin işlemci olarak da bunu alırsan f/p cihazın olur.
Knk mantıklıymış dediğin de ayrı ayrı toplarsam sanki daha ucuza gelir gibime geliyor ya da en azından daha iyi parçalarla aynı fiyata gelir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yuzarsef
Knk mantıklıymış dediğin de ayrı ayrı toplarsam sanki daha ucuza gelir gibime geliyor ya da en azından daha iyi parçalarla aynı fiyata gelir
kardom aynısına baktım inceledim kazıklanma ihtimali var böylesi daha mantıklı ve makul geliyor

Top Bottom