tam olarak anlamadım 2. el sistem istiyorsun ama 0 parçalar olacak öyle misoru başlıkta bütçem çok kısıtlı 1-1.5k falan sizce hangi bileşen kesinlikle sıfır olmalı
2. el alıcak ama hangi parçalar 0 olmalı mesela anakart 2. el gpu 2. el diğerleri 0tam olarak anlamadım 2. el sistem istiyorsun ama 0 parçalar olacak öyle mi
yok knk şimdi ikinci el toplucam komple ama sıfır almam gereken bir bileşen var mı yani bunu sıfır almazsan san sıkıntı çıkarır dediğiniz bir bileşen var mutam olarak anlamadım 2. el sistem istiyorsun ama 0 parçalar olacak öyle mi
Hayir yanılıyorsunuzböyle bir bütçe ile ikinci el herhangi bir parça bulamazsınız anca Intel HD 3000 li bi laptop falan alırsın onunla da Netflix YouTube izlersin bu fiyata
Ekran kartı ve PSU 0 Olsa çok iyi oluryok knk şimdi ikinci el toplucam komple ama sıfır almam gereken bir bileşen var mı yani bunu sıfır almazsan san sıkıntı çıkarır dediğiniz bir bileşen var mu
Bakıyorum piyasaya.hala net bir cevap alamadım sorum şu :
bütçem 1-1.5 k ful ikinci el bir kasa toplayacağım ama diyorumki eğer sıfır almazsam sorun yaratacak bir bileşen var mı ? mesela şu bileşeni kesin sıfır al dediğiniz bir parça var mı ? almazsan sorun çıkar falan
@EMREG
1.5K ya 2.el apu alman lazım hepsi 2.el olsun.soru başlıkta bütçem çok kısıtlı 1-1.5k falan sizce hangi bileşen kesinlikle sıfır olmalı
kendim ekran kartlı bir şey toplamak istiyorum bence bu bütçe imkansız değil1.5K ya 2.el apu alman lazım hepsi 2.el olsun.
psu yu sıfır almayı düşünüyorum ama ssd ve anakartı neden sıfır almalıyım sizceSSD-HDD
Anakart
Birde mümkünse psu sıfır alınmalı.