Neler Yeni

İkinci El PlayStation 4 Önerisi

Disgust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özkan
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2. el playstation 4 almayı düşünüyorum istanbul sultanbeyli civarlarında ( kurtköy ümraniye sancaktepe vs) gibi semtlerde sahibinden ve letgo gibi sitelerde bildiğiniz güvenilir ya da size mantıklı gelen bir satış ilanı önerebilir misiniz acaba ps4 slim kasa pes wwe nba tarzı oyunlar oynayacağız arkadaşlarla çift kol olursa güzel olur teşekkürler

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Sahibindenin yeni bir uygulaması istersen adanadan al fark etmiyor kargoyla sana geliyor miktarını bilmiyorum ama 50 tldi galiba komisyon alıyor her hangi kötü bir durumda adam sahibindene tc kimlik bilgilerini bile verdiği için dolandırma gibi bir şey olmuyo

Disgust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahibindenin yeni bir uygulaması istersen adanadan al fark etmiyor kargoyla sana geliyor miktarını bilmiyorum ama 50 tldi galiba komisyon alıyor her hangi kötü bir durumda adam sahibindene tc kimlik bilgilerini bile verdiği için dolandırma gibi bir şey olmuyo
kredi kartı ile mi ödeme oluyor peki

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bak mesela bu var trabzonda ama param güvede si açık istersen bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

kredi kartı ile mi ödeme oluyor peki
Yani nakit olamıyacağı için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eft havale parayı yollarsın aynı sırada adamda kargoya verir adı üstünde param güvende her hangi bir kötü durum olacağını zannetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,723
Üyeler
161,484
Son üye
İSOMANNN
Top Bottom