saol kanka aklımdaki bi arkla ev tutacağız laptop almayıda düşünüyordum laptopdan kısıp böyle bir şey almayı düşünüyorumKnk ben eskiden kullanıyordum alırsan sıkıntı çakmaz arızası felan yoksa
Kardeşim ben satabilirimsaol kanka aklımdaki bi arkla ev tutacağız laptop almayıda düşünüyordum laptopdan kısıp böyle bir şey almayı düşünüyorum
instagram ver kardeşim konuşalımKardeşim ben satabilirim
Slim model 2 orijinal kol 37 güncel oyun hdmı kablosu şarj kablosu
Daha bu yaz sıfır aldım . Ev cihazı çok da az kullandım
Foto da atabilirim
yalnız yarın aktif olursan veya başka günler bugün bakamaminstagram ver kardeşim konuşalım
yalnız yarın aktif olursan veya başka günler bugün bakamaminstagram ver kardeşim konuşalım
furkanerkn17instagram ver kardeşim konuşalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız yarın aktif olursan veya başka günler bugün bakamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız yarın aktif olursan veya başka günler bugün bakamam
karedşim 800 oyun ise büyük ihtimalle kırıktır. Eğer çok büyük oyunları oynamak istemiyorsan alabilirsin ama ben tavsiye etmemikinci el ps3 alınır mı? bi aralar ps3 + iki kol+ 50 oyun vardı 800tl civarlarındaydı sizce alınır mı?
Tamam sen yaz banafake hesaptan istek attım fhdh yarın konuşuruz
Çünkü online oynarsan kimseyi bulamassın ayrıca 5 yada 6 yıllık ps3 oyuncusuyum oyunları sıkar yani yine sen bilirsin ama bnce ps4 daha mantıklı olur bnde 3-4Bence 2020 de ps3 alınmaz.En iyisi ikinci el bi ps4 al ama bütçen varsa tabi
sıkıntı olmazikinci el ps3 alınır mı? bi aralar ps3 + iki kol+ 50 oyun vardı 800tl civarlarındaydı sizce alınır mı?