Neler Yeni

İkinci El Satış Platformları

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,bisikletimi sahibinden ve letgoya koydum ancak 6 gündür hiçbir mesaj gelmedi (letgoya dün koydum) nasıl daha hızlı satılmasını sağlıyabilirim ? Farklı güvenilir ikinci el satış platformları biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim.

Sahibindende 137 kişi görmüş 1 favori var - Letgoda 80 kişi görmüş favori yok.

Bisikletin sıfırı 4bin tl ben ilk 2.700 koyup sonradan 2500 çektim üzerinde 1500tl falan masraf yaptım,algoritmanın bozulmaması için ilan linklerini atmıyorum forumun ikinci elinde var.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar öncelikle selam,bisikletimi sahibinden ve letgoya koydum ancak 6 gündür hiçbir mesaj gelmedi (letgoya dün koydum) nasıl daha hızlı satılmasını sağlıyabilirim ? Farklı güvenilir ikinci el satış platformları biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim.

Sahibindende 137 kişi görmüş 1 favori var - Letgoda 80 kişi görmüş favori yok.

Bisikletin sıfırı 4bin TL ben ilk 2.700 koyup sonradan 2500 çektim üzerinde 1500tl falan masraf yaptım,algoritmanın bozulmaması için ilan linklerini atmıyorum forumun ikinci elinde var.
Vitrin ilanları sistemi var. Oraya koyarsan daha çok kişi görür. Koyman rağmen satılmaya ihtimalide var tabii. Bisiklet çok sirkülasyonu olan bir ürün değil. Bunu da unutmamak lazım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vitrin ilanları sistemi var. Oraya koyarsan daha çok kişi görür. Koyman rağmen satılmaya ihtimalide var tabii. Bisiklet çok sirkülasyonu olan bir ürün değil. Bunu da unutmamak lazım.
Hocam para harcamadan bir yöntemi yok mu ? Bir kuruş param yok şuan,evde kullanmadığım herşeyi satıp bisiklette satılırsa yeni bisiklet almayı düşünüyordum hergün masraf çıkartıyor çünkü düzgün sürmediğim için.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
dolapa koydun mu

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
alcak kişi bulmak maksat ordan satmak zorunda değilsin

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Dolap uygulamasına bak istersen. Komisyonları çok düşük ve çok kişiye erişiyor. Kargo ücretleri de baya düşük olduğu için bisiklet gibi bir kargoyu daha ucuza gönderme imkanın olabilir. Bu yüzden tercih edilebilir olabiliyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dolap uygulamasına bak istersen. Komisyonları çok düşük ve çok kişiye erişiyor. Kargo ücretleri de baya düşük olduğu için bisiklet gibi bir kargoyu daha ucuza gönderme imkanın olabilir. Bu yüzden tercih edilebilir olabiliyor.
Hocam az önce ilan açtım scooter kısmına çünkü bisiklet kısmı yok kabul edilmedi garip bir şekilde çünkü baktığımda scooter kısmında bisikletler var,şimdi kaykay kısmına açtım bekliyorum onay gelicek mi diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Hocam az önce ilan açtım scooter kısmına çünkü bisiklet kısmı yok kabul edilmedi garip bir şekilde çünkü baktığımda scooter kısmında bisikletler var,şimdi kaykay kısmına açtım bekliyorum onay gelicek mi diye.
Alla alla. Spor kısmı falan mı var acaba? Telefon yanımda değil bakamadım o yüzden.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam konuyu hortlattım ama bende aynı sıkıntıdan müzdaribim. Bir bisiklet birde işlemci koydum sahibinden'de de letgo'da da ikisinde de satamadım. Dolap uygulamasına koydum diğer kategorisinde 1 kişi favoriye almış ama ordaki sistemde de kargo falan uğraşmak gerekecek tam bilmiyorum ilk defa kullanıyorum o sistemi. Benim amacım şehir içi elden teslim etmek ama nasıl ulaşabilirim? Siz satabilidiniz mi? Sattıysanız nasıl bir yol izlediniz? @eyupefe3

Top Bottom