Neler Yeni

İkinci el telefon alışverişi mantıklı mı

Herkese selamlar malûm ülkemizde artık kaliteli telefonların 0 fiyatları çok uçuk seviyelerde ama ikinci el sektöründe özellikle doğu ve güneydoğu taraflarına fiyatlar çok çok ucuz (yurtdışı kayıtlı cihazlar filan ) peki ikinci el alışverişi ne kadar mantıklı tavsiye edermisiniz değerli tavsiyelerinizi bekliyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kayıtlı olmayan telefonlara genelde kaçak ıemı atılıyor. Telefon kısa süre içinde kapanabiliyor. Tekrar ıemı numarası attırma gerekiyor.
Yasal bir yol değil o yüzden kayıtlı olmayan telefonları almanızı tavsiye etmem.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Herkese selamlar malûm ülkemizde artık kaliteli telefonların 0 fiyatları çok uçuk seviyelerde ama ikinci el sektöründe özellikle doğu ve güneydoğu taraflarına fiyatlar çok çok ucuz (yurtdışı kayıtlı cihazlar filan ) peki ikinci el alışverişi ne kadar mantıklı tavsiye edermisiniz değerli tavsiyelerinizi bekliyorum
Yurt dışı alacaksanız elinizde bulunan, kullanılmayan bir telefonun imeisini atın. Fakat pek tavsiye etmem, garantisi yok. Teknoloji de şans işi olduğu için garantisiz telefon önermem.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el kayıtlı cihazlar alınabilir, tabi güvenilirliğinden eminseniz.
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Mesela şeyi merak ediyorum ben iphone se 2020 modeline bakıyordum sıfırı 5 bin 6 bin liraları buluyor ama 3500 liraya ikinci el bulunabiliyor . İkinci elde ürünü incelerken nelere dikkat edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışı alacaksanız elinizde bulunan, kullanılmayan bir telefonun imeisini atın. Fakat pek tavsiye etmem, garantisi yok. Teknoloji de şans işi olduğu için garantisiz telefon önermem.
Mesela bazı ilanlarda şu kadar süre daha garantisi vardır fatura ile beraber verilecektir diyo onlar alınabilirmi

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Mesela şeyi merak ediyorum ben iphone se 2020 modeline bakıyordum sıfırı 5 bin 6 bin liraları buluyor ama 3500 liraya ikinci el bulunabiliyor . İkinci elde ürünü incelerken nelere dikkat edilmeli

Mesela bazı ilanlarda şu kadar süre daha garantisi vardır fatura ile beraber verilecektir diyo onlar alınabilirmi
Onlar yurt dışı değildir herhalde. İmeisini kontrol edip alınabilir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Telefonda çok dikkat edilecek şey yok. Kozmetiğe dikkat edilmeli.
Tamir görüp görmemesine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,362
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom