ConquerorXIV
80+ Gold
herhalde sadece g14 lerde yok bende zephyrus g14 vardı sorunu yoktuZephyrus modelleri komple sıkıntılı önermem, alacaksan g14 - 3060 al 15k civarına okey
herhalde sadece g14 lerde yok bende zephyrus g14 vardı sorunu yoktuZephyrus modelleri komple sıkıntılı önermem, alacaksan g14 - 3060 al 15k civarına okey
240W adaptörle gelen 1650ti ve 3050 lerde o sorunu bende görmedim. Ama eğer almayarak tepkimizi gösterirsek paradan kaçma uğruna adaptör kısma eğilimine gitmezler diye düşünüyorum.sorunu yoktu
Sorun sadece bende değil benim ile beraber bir kaç kişi var.
rtx 2060 r9 4900hs vardı adaptörü kaç watt hatırlamıyorum240W adaptörle gelen 1650ti ve 3050 lerde o sorunu bende görmedim. Ama eğer almayarak tepkimizi gösterirsek paradan kaçma uğruna adaptör kısma eğilimine gitmezler diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben nerede 2 yıllık victus ile 6.30 saat ekran süresi alıyorum.
Şu ayarı yapmanı tavsiye ederim.
Victus bataryası çok az gidiyor yaz tonca konu çıkar technopatta.240W adaptörle gelen 1650ti ve 3050 lerde o sorunu bende görmedim. Ama eğer almayarak tepkimizi gösterirsek paradan kaçma uğruna adaptör kısma eğilimine gitmezler diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ben nerede 2 yıllık victus ile 6.30 saat ekran süresi alıyorum.
Şu ayarı yapmanı tavsiye ederim.
Cihazın bataryası kaç wh? Belki 45wh olan küçük bataryalıdan almışsındır. Dediğim gibi matematik ortada. Sorun sebebi belli.Victus bataryası çok az gidiyor yaz tonca konu çıkar technopatta.
1 yıllık cihaz beni rezil etti.
77 olması lazım.Cihazın bataryası kaç wh? Belki 45wh olan küçük bataryalıdan almışsındır. Dediğim gibi matematik ortada. Sorun sebebi belli.